Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, OUT încă din primul tur la Strasbourg! Românca, învinsă de locul 122 WTA în 2 seturi

Irina Aldea

Actualizat 22/05/2023 la 14:47 GMT+3

Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la turneul de 250 de puncte WTA de la Strasbourg. Sportiva noastră a fost învinsă de Clara Burel, ocupanta locului 122 WTA.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Eurosport

Sorana Cîrstea, favorită numărul 5 la turneul de 250 de puncte de la Strasbourg, a cedat încă din primul tur la competiția din Franța, premergătoare celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. Sorana a fost învinsă de Clara Burel, locul 122 WTA.
7-6 (5), 7-5 a fost scorul final al întâlnirii dintre Cîrstea și Burel, în favoarea franțuzoaicei, ocupantă a locului 122 WTA. După două ore de dispută și cinci mingi de meci salvate, Sorana a fost eliminată, astfel că are cel puțin 6 zile de odihnă la dispoziție înaintea celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.
CITEȘTE ȘI:

Sorana Cîrstea, OUT din primul tur la Strasbourg

Dacă primul set a fost decis la tiebreak după mai multe răsturnări de situație, Sorana Cîrstea a pornit ca din tun în manșa a doua. Sportiva noastră a condus cu 3-0 și 4-2, dar Burel a reușit să întoarcă soarta setului doi și să câștige partida în minimum de seturi.
Acum, franțuzoaica se va duela în turul secund cu estona de pe locul 76 WTA, Kaia Kanepi. Pentru prezența pe tabloul principal de la Strasbourg, Sorana Cîrstea va primi 2.546 de euro și un punct în clasamentul WTA.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo