Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Danielle Collins spune "adio" tenisului într-un mod absolut uimitor! Americanca revine în TOP 10 WTA

Maria Olteanu

Actualizat 23/05/2024 la 23:04 GMT+3

Danielle Collins, la ultimul sezon în circuit, arată o formă de zile mari! Americanca are un parcurs excepțional în 2024, iar după ultimul rezultat bifat este sigură că va reveni în TOP 10 mondial.

Danielle Collins, Roma 2024

Credit imagine: Getty Images

Danielle Collins, revelația acestui an în tenisul feminin, s-a calificat joi seara în faza semifinalelor la turneul de 500 de puncte WTA de la Strasbourg, în ultimele teste de pregătire înainte de cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.
Collins continuă să arate o formă de zile mari în anul retragerii, după ce aceasta a anunțat că 2024 este ultimul său an pe terenul de tenis, în continuare primând dorința de a deveni mamă.
În sferturile de finală de la Strasbourf, americanca aflată acum pe locul 12 în lume a cedat doar 4 game-uri în întâlnirea cu Clara Burel (43 WTA), câștigând duelul cu scorul 6-1, 6-3.

Collins revine în TOP 10 WTA

În urma succesului din faza sferturilor de finală și calificării în careul de ași, unde se va duela cu învingătoarea partidei Vondrousova - Kalinina.
Grație rezultatului de joi seara, Danielle Collins va reveni în top 10 mondial odată ce va apărea noul clasament WTA actulizat.
La începutul lui 2024, americanca nu era nici în top 50, iar acum are parte de o ascensiune absolut uimitoare. De la Indian Wells, a câștigat 21 de meciuri și a pierdut 2doar două, bucurându-se pe deplin de ultimele sale meciuri.
Fost număr 7 mondial, Collins era pe locul 71 în februarie, urcând astfel 61 de poziții în trei luni.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră casă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo