Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Turneul de la Roma este unul aparte pentru Simona Halep, deoarece acolo sportiva noastră și-a început ascensiunea în tenisul mare cu 7 ani în urmă. La ediția din 2013 de la Foro Italico, Simona a început din calificări și s-a oprit abia în semifinale, fiind învinsă de Serena Williams. A urmat o a 2-a jumătate a anului de vis pentru Halep, care și-a trecut în palmares 6 titluri WTA.

S. Halep vs J. Paolini | Rome
Simplu feminin | Roundă 2 | 16.09.2020 | Pietrangeli
Finalizat
S. Halep (1)
6
6

J. Paolini
3
4
În direct
Actualizări în direct
Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/09/2020 la 15:03 GMT+3


6-3, 6-4
GAME, SET, MECI HALEP! Simona face break-ul decisiv și câștigă o partidă mai dificilă decât ne așteptam.
6-3, 5-4
Un game excelent făcut de Halep într-un moment decisiv! Sportiva noastră își face serviciul și este la conducere, 5-4. Paolini servește să rămână în meci.
6-3, 4-4
Halep a câștigat convingător primele trei puncte ale game-ului, cu lovituri precise și disciplinate dar și grație unei noi erori a lui Paolini, care continuă să joace riscant.
În cele din urmă românca a câștigat break-ul. Al 12-lea break al meciului!
6-3, 3-4
Un game extrem de important. Halep a avut 30-0 însă greșelile au adus-o pe italiancă la egalitate, 30-30. A urmat încă o minge în fileu pentru Simona și minge de break pentru italiancă de care a profitat după ce românca a trimis în out.
6-3, 3-3
Halep face din nou break-ul și egalează la trei. Setul e echilibrat.
6-3, 2-3
Spre surprinderea nimănui, Simona își pierde imediat după break serviciul. Meciul este unul complet ieșit din tipare însă loviturile lui Paolini sunt în multe momente impecabile.
6-3, 2-2
Într-un meci plin de break-uri nu ne mai surprinde că Simona a revenit și a făcut imediat rebreak-ul. 2-2 așadar.
6-3, 1-2
Paolini își regăsește atitudinea agresivă de la începutul partidei și câștigă două mingi de break pe care le irosește însă: din nou a riscat, de această dată nu a câștigat și mingea decisivă a ajuns în fileu.
Italianca a continuat cu loviturile agresive și a obținut o nouă minge de break după o greșeală a lui Halep. Și face break-ul.
6-3, 1-1
Simona a salvat trei mingi de game pe serviciul lui Paolini, însă italianca și-a câștigat în cele din urmă serviciul.
6-3, 1-0
Început sub așteptări pentru Halep în setul al doilea, pentru că sportiva noastră a oferit patru mingi de break, irosite însă de Paolini. Încele din urmă Simona și-a făcut serviciul, dar mult mai greu decât ne-am fi așteptat.
6-3
SET HALEP! Românca a făcut din nou break și a câștigat în cele din urmă primul set al meciului cu Paolini, unul care a fost, poate, mai dificil decât ar fi trebuit să fie.
5-3
Halep părea să aibă game-ul la mâna ei având 40-0 însă a a urmat o nouă greșeală în moment decisiv și s-a făcut 40-30. Paolini a ratat însă ultimul forehand și a pierdut game-ul. 5-3 pentru sportiva noastră.
4-3
Halep face însă și ea imediat rebreak-ul. Din nou. După trei mingi de break consecutive.
3-3
Un nou game în care serviciul Simonei a fost aproape impecabil la început dar și în care Paolini și-a mărit numărul de greșeli cu reverul. Totuși Simona a greșit două mingi spre final și s-a ajuns la minge de break pentru Paolini.
A treia greșeală la rând a Simonei a dus la un break neașteptat pentru Paolini.
3-2
Accelerarea lui Paolini este un pericol constant, la fel ca forehandul ei. Îi lipsește constanța însă italiencei, care poate și ceda puncte foarte ușor. Depinde mult prea mult de un forehand care o trădează câteodată.
Halep face break-ul după niște retururi excelente și un serviciu al lui Paolini lipsit de siguranța din începutul de meci.
2-2
Halep își câștigă fără probleme serviciul și pare să-și fi intrat, în sfârșit, în ritm.
1-2
Halep a luat primele două puncte ale game-ului, profitând și de o dublă greșeală a adversarei, însă Paolini a revenit cu lovituri puternice dar riscante. În cele din urmă Paoloni a comis încă o dublă greșeală și Halep a reușit rebreak-ul. Este 1-2 în acest moment.
0-2
Forehandul agresiv al lui Paolini i-a pus mari probleme până acum Simonei iar italianca a avut două mingi de break pe serviciul româncei. A doua a fost concretizată după o minge trimisă în fileu de Halep.
Atacurile lui Paolini i-au pus probleme Simonei și au forțat-o pe sportiva noastră să se deplaseze constant.
0-1
Paolini își câștigă serviciul în primul game al meciului fără probleme, servind excelent.