Principală favorită la turneul de la Roma, acolo unde a jucat finala de două ori (le-a pierdut pe ambele), Simona Halep a trecut de Yulia Putintseva în sferturile de finală și a obținut fără emoții calificarea în semifinale. Simona s-a impus la capătul unui meci care a durat doar 49 de minute de joc, scor 6-2, 2-0 (ABANDON Putintseva). Sportiva din Kazahstan a acuzat probleme în zona lombară, iar între seturi, ea a beneficiat de îngrijiri medicale în afara terenului.
În penultimul act, dubla campioană de Grand Slam din România va da piept cu învingătoarea partidei dintre Victoria Azarenka și Garbine Muguruza. În timp cep e Azarenka o conduce cu 3-2 la întâlnirile directe (nicio întâlnire pe zgură), în confruntarea cu Muguruza este condusă cu 5-2 (două întâlniri pe zgură, ambele câștigate de Simona).

Simona Halep, calificare entuziasmantă în semifinale la Roma

Tenis
Simona Halep împlinește 30 de ani! Cum a fost anul 2021 pentru sportivă și ce urmează pentru ea
ACUM 2 ORE
Până acum, campioana noastră nu a cedat niciun set la turneul Premier 5 de la Roma. Ea a avut un prim tur liber, după care a trecut de Jasmine Paolini (6-3, 6-4) și Dayana Yastremska (7-5, 6-4). Deși a început greu turneul, cu dificultăți la serviciu și dereglări la nivelul loviturilor, Simona și-a ridicat treptat nivelul și a obținut o nouă calificare în penultimul act la Foro Italico.
Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
25/09/2021 LA 06:40
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
23/09/2021 LA 13:20