Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul transmis de Simona Halep, după eliminarea de la Roma: "Lupta continuă!"

Alex Masgras

Publicat 12/05/2022 la 15:24 GMT+3

Simona Halep a fost eliminată încă din turul al doilea al turneului de la Roma, după ce a fost învinsă de Danielle Collins. Astăzi, fostul număr 1 mondial a postat un mesaj dedicat fanilor săi, mulțumind pentru susținerea oferită.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a pierdut în turul al doilea al turneului WTA 1000 de la Roma în fața americancei Danielle Collins, scor 6-7(1), 3-6, la capătul unei partide care a durat 2 ore și 3 minute.
Înfrângerea a fost una dureroasă pentru fostul număr 1 mondial, ținând cont de echilibrul din primul set, care s-a încheiat după 80 de minute de joc.
Astăzi, Simona Halep a postat un mesaj pe contul său de Instagram prin care le-a mulțumit fanilor pentru susținerea necondiționată. De asemenea, românca a anunțat că va lupta în continuare, obiectivul său în acest an fiind deja cunoscut: revenirea în top 10 WTA.
"În timpul carierei mele am luptat pentru lucrurile în care am crezut și pentru ce am vrut să realizez. Voi face mereu acest lucru, indiferent de suișuri și coborâșuri. Susținerea necondiționată pe care am primit-o de la voi reprezintă totul pentru mine. Vă mulțumesc, lupta continuă", a scris Simona Halep pe contul său de Instagram.
Citește și:

Danielle Collins, cuvinte frumoase la adresa Simonei Halep, după victoria de la Roma

Danielle Collins, finalista din acest an de la Australian Open, a obținut a doua victorie a carierei în fața Simonei Halep. Până la partida de aseară, cele două s-au mai întâlnit de două ori, victoriile fiind împărțite.
După ce a obținut calificarea în turul al treilea, Danielle Collins a avut un discurs frumos la adresa fostului număr 1 mondial, recunoscând că o admiră pe româncă:
"O urmăresc pe Simona de mult, e o sportivă pe care o admir, atât ca atlet, dar cât şi ca competitor, e o mare luptătoare. Simt că lucrurile au mers în favoarea mea azi, asta şi pentru că îi cunosc jocul lui Halep foarte bine, am urmărit-o de foarte multe ori. Am ieşit pe teren cu planul de a juca foarte agresiv şi a fi consistentă în acelaşi timp. Dacă îi laşi timp, îţi returnează toate mingile. Au fost suişuri şi coborâşuri în jocul meu, mai ales pe propriul serviciu, dar din fericire am găsit la timp ajustările necesare. Am fost răbdătoare, nu am pus presiune pe mine însămi", a spus Collins, potrivit wtatennis.com.
În turul următor de la Roma, Danielle Collins o va întâlni pe Amanda Anisimova.
Turneul Masters de la Roma se desfășoară în perioada 8-15 mai, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo