Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mouratoglou a reacționat după ce Simona Halep a trecut de Alize Cornet la Roma! Cui i-a mulțumit francezul

Irina Aldea

Publicat 09/05/2022 la 17:40 GMT+3

Simona Halep a făcut azi un meci mare pe zgura de la Roma și și-a luat revanșa în fața franțuzoaicei Alize Cornet, pe care a învins-o în minimum de seturi. Patrick Mouratoglou a reacționat la scurt timp după meci.

Mouratoglou & Halep

Credit imagine: Getty Images

Campioană în 2020 la turneul de la Roma, Simona Halep s-a calificat, luni, în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Foro Italico, dotat cu premii totale de 2.527.250 de euro, după ce a trecut cu scorul de 6-4, 6-4 de Alize Cornet, luându-și revanșa în fața sportivei din Franța la capătul unui meci care a durat o oră şi 25 de minute de joc.
Cornet are acum 4-2 în meciurile directe cu Halep, după ce le câştigase pe ultimele trei, inclusiv anul acesta în optimi la Australian Open, cu 6-4, 3-6, 6-4. Așa cum ne-a obișnuit, Patrick Mouratoglou reacționează după fiecare meci al noii sale eleve. Azi, francezul a fost uimit de susținerea pe care Simona a primit-o din partea publicului de pe terenul Pietrangeli, considerat printre cele mai frumoase terenuri din lume.
CITEȘTE ȘI:

Ce a avut Patrick Mouratoglou de spus după ce Simona Halep a învins-o pe Cornet la Roma

Italia, cunoscută pentru comunitatea numeroasă de români, este fără doar și poate una dintre multele țări în care Simona Halep e primită foarte călduros. Meciul cu Alize Cornet nu a reprezentat o excepție, românca fiind susținută frenetic în meciul din turul inaugural. Patrick Mouratoglou a fost uimit de primirea de care eleva lui a avut parte și a trimis un mesaj în acest sens pe rețelele de socializare.
"Roma a început bine. Publicul italian este cu adevărat ceva special. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul de astăzi. Aștept cu nerăbdare deja turul al doilea", a scris Patrick Mouratoglou pe contul personal de Instagram. Până acum, francezul nu a ratat nicio ocazie să-și felicite eleva după o victorie, mai ales că Simona avea bilanț negativ cu Alize Cornet.
Turneul Masters de la Roma se desfășoară în perioada 8-15 mai, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo