Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mouratoglou, omul care face din nou totul posibil! Ce a spus Simona Halep despre francez la Roma

Irina Aldea

Publicat 10/05/2022 la 13:51 GMT+3

Simona Halep pare să aibă mult mai multă încredere în forțele proprii de când Patrick Mouratoglou a preluat frâiele antrenamentelor, iar românca a făcut o declarație la Roma care spune totul despre francez.

Simona Halep - echipă

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep a ajuns la Roma după înfrângerea suferită în sferturile de finală în fața tunisiencei Ons Jabeur la Madrid. După câteva meciuri bune în capitala Spaniei, Simona a cedat, dar nu a stat prea mult pe gânduri și a zburat în Italia cu întreaga echipă pentru a se acomoda cât mai repede cu putință cu zgura de la Foro Italico.
Primul meci de la Roma a părut înfricoșător, pentru că adversara o conducea cu 4-1 la întâlnirile directe, însă Simona Halep s-a impus în minimum de seturi și a risipit orice urmă de îndoială. Campioană în 2020 la Roma, Simona Halep a învins-o pe Alize Cornet cu un dublu 6-4, iar în turul următor se va duela cu favorita numărul 7, Danielle Collins.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, încântată de colaborarea cu Patrick Mouratoglou

Înainte de debutul foarte bun de la Roma, Simona Halep a vorbit cu cei de la WTA, iar în cadrul interviului a fost întrebată despre noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou. Românca a răspuns cu zâmbetul pe buze, spunând că francezul are maximă încredere în ea și în faptul că poate ajunge din nou în top.
"Este un parteneriat grozav, mă simt foarte bine alături de el, îmi place mult personalitatea lui, energia lui. Mă face să am încredere în mine tocmai pentru că el crede foarte mult în mine, crede că pot ajunge din nou în top. Totul e foarte bine și de abia aștept să mergem împreună la cât mai multe turnee în viitor", a spus Simona Halep la Roma, înainte de startul turneului.
Turneul Masters de la Roma se desfășoară în perioada 8-15 mai, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Programul zilei la Roma, 10 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo