Simona Halep (21 WTA) a obținut calificarea în turul al doilea al turneului WTA 1000 de la Roma, după ce s-a impus în primul tur în fața franțuzoaicei Alize Cornet (39 WTA), scor 6-4, 6-4. Simona și-a luat astfel revanșa în fața lui Cornet, după eliminarea de la Australian Open de la începutul acestui an.
Partida a durat o oră și 25 de minute, iar Halep nu a avut foarte multe probleme în partida din primul tur. La Roma, românca a avut parte și de o susținere importantă, iar aceasta a ținut să le mulțumească fanilor prin intermediul contului său de Instagram:
"Început câștigător la Roma. Mulțumesc tuturor pentru susținere. Atmosfera de pe teren a fost incendiară", a scris Halep pe contul său de Instagram.
Wimbledon
Americanii au dat verdictul! Care va fi marea finală feminină de la Wimbledon 2022
ACUM 12 MINUTE
Citește și:

Simona Halep o va întâlni pe Danielle Collins în turul secund de la Roma

În turul al doilea, Simona Halep o va întâlni pe Danielle Collins (9 WTA) în turul al doilea de la Foro Italico. În primul tur, finalista din acest an de la Australian Open a stat, partida sa contra Simonei Halep urmând să fie partida de debut la Roma.
În turneul precedent, la Madrid, Collins a fost eliminată încă din turul al doilea fără drept de apel de Bianca Andreescu, care a câștigat cu un dublu 6-1 partida contra lui Collins.
În ceea ce privește confruntările directe dintre Halep și Collins, scorul este 1-1, iar în ambele dăți partidele au ajuns în set decisiv. Prima întâlnire a avut loc la ediția din 2014 a turneului de la US Open, atunci când Halep s-a impus scor 6-7(2), 6-1, 6-2, în timp ce în august 2021, la Montreal, Collins a câștigat cu 2-6, 6-4, 6-4.
Partida de miercuri dintre Halep și Collins va fi prima partidă pe zgură dintre cele două.
Wimbledon
Site-ul WTA, reverență în fața Simonei Halep, după ce a surclasat-o pe Anisimova la Wimbledon
ACUM 11 ORE
Wimbledon
Simona Helep scrie istorie la Wimbledon! Borna incredibilă atinsă după victoria cu Anisimova
ACUM 12 ORE