Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, prima reacție după meciul cu Alize Cornet de la Roma! Ce spune despre confruntarea cu Collins

Irina Aldea

Publicat 09/05/2022 la 18:32 GMT+3

Simona Halep a făcut azi un meci mare pe zgura de la Roma și și-a luat revanșa în fața franțuzoaicei Alize Cornet, pe care a învins-o în minimum de seturi. După meci, campioana noastră a vorbit despre victoria cu franțuzoaica, dar și ce așteptări are de la partida cu Danielle Collins.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Campioană în 2020 la turneul de la Roma, Simona Halep s-a calificat, luni, în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Foro Italico, dotat cu premii totale de 2.527.250 de euro, după ce a trecut cu scorul de 6-4, 6-4 de franţuzoaica Alize Cornet, luându-și revanșa în fața sportivei din Franța la capătul unui meci care a durat o oră şi 25 de minute de joc.
Cornet are acum 4-2 în meciurile directe cu Halep, după ce le câştigase pe ultimele trei, inclusiv anul acesta în optimi la Australian Open, cu 6-4, 3-6, 6-4.Halep şi-a asigurat un cec de 13.176 de euro şi 60 de puncte WTA, iar în turul secund o va înfrunta pe americanca Danielle Collins (28 ani, 9 WTA), cu care e la egalitate în meciurile directe, 1-1. Halep are un titlu la Roma, în 2020, dar şi finale jucate în 2017 şi 2018.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep a vorbit despre meciul cu Cornet și ce așteptări are de la confruntarea cu Collins

"A fost un pic stresant, pentru că am pierdut cu ea ultimul meci. A fost puțin mai bine, sunt bucuroasă că am câștigat și îl aștept pe următorul. Ea nu se lasă niciodată, luptă pentru fiecare punct, nu a fost ușor, dar mă bucur că am închis la 6-4 ambele seturi. Avem o relație foarte bună, e o fată extraordinară și ne antrenăm împreună de fiecare dată când avem ocazie", a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.
Campioana noastră a vorbit și despre meciul cu Danielle Collins: "A fost un meci bun ultimul, ea a făcut un rezultat foarte bun în Australia, dar va fi un nou meci, altă suprafață. Mă aștept la o luptă grea, pentru că e o jucătoare foarte competitivă, ca mine, sper să fie un meci bun. Mă simt bine tot timpul la Roma, am amintiri frumoase. Publicul e extraordinar, terenul îmi dă încredere și energie bună", a mai spus Halep pentru sursa citată.
Turneul Masters de la Roma se desfășoară în perioada 8-15 mai, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo