Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, sperietură zdravănă la Roma, în meciul cu Collins! Publicul a amuțit când a văzut-o pe româncă la pământ

Bianca Dumitru

Publicat 12/05/2022 la 00:52 GMT+3

Simona Halep a fost eliminată în turul 2 la Roma de către a șaptea favorită a turneului, americanca Danielle Collins, care a învins-o în două seturi. Românca i-a speriat pe toți în primul set, atunci când a căzut după ce a călcat strâmb.

Simona Halep

Credit imagine: Twitter

Simona Halep a fost învinsă în turul 2 al turneului de la Roma, în două seturi, scor 6-7 (1), 3-6, de Danielle Collins, a șaptea favorită a competiției, după două ore și 3 minute de joc.
În prima parte a meciului, românca a oferit o sperietură zdravănă. În momentul în care a alergat după o minge, Simonei i s-a blocat piciorul pe teren, glezna i s-a răsucit, iar ea a căzut în fund pe teren.
Din fericire, Halep s-a ridicat repede și, după ce și-a verificat glezna, a continuat meciul fără mari probleme. Momentul a fost, însă, unul tensionat pentru toți cei din staff-ul româncei și pentru fanii prezenți în tribune.
Citește și:

Simona Halep s-a accidentat anul trecut la Roma, în turul 2

Căzătura Simonei Halep a speriat pe toată lumea pentru că a amintit de accidentarea suferită în urmă cu un an, tot în turul 2 al competiției din capitala Italiei. Atunci, românca a fost nevoită să abandoneze deși o conducea pe Angelique Kerber cu 6-1, 3-3.
În momentul în care jucătoarea din Germania servea, Simona a făcut o mișcare forțată și a simțit dureri la gamba piciorului stâng. Sportiva noastră a cerut imediat îngrijiri medicale, dar nu a putut să continue și a părăsit Grand Stand Arena cu lacrimi în ochi și şchiopătând, ajutată fiind de echipa ei, de Angelique Kerber, dar și de Monica Niculescu.
Ulterior, Halep a oferit detalii despre accidentare, dezvăluind rezultatul primelor investigații: "După un RMN pe care l-am făcut la Roma pot confirma că am o mica ruptură în gamba stângă. Voi zbura spre casă și voi începe recuperarea în bazin, iar apoi voi intra și în sala de forță luni.
Rămân pozitivă și voi face tot ce pot pentru a reveni cât mai repede în ciruit. Vă mulțumesc tuturor și sper să ne vedem în curând", scria Simona Halep pe rețelele de socializare, în urmă cu aproximativ un an.
Din cauza acelei accidentări, fostul lider WTA nu s-a putut întoarce pe teren până la jumătatea lunii august, românca ratând aproape tot sezonul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo