Sorana Cîrstea (26 WTA) a fost eliminată din cadrul turneului WTA 1000 de la Roma încă din primul tur de Ons Jabeur (7 WTA). Campioana de săptămâna trecută de la Madrid s-a impus cu 6-0, 7-6(1), după o oră și 15 minute de joc.
Într-un prim set în care nu i-a ieșit aproape nimic, Sorana a avut un procentaj de 30% al primului serviciu, făcând nu mai puțin de 5 duble greșeli. Câștigat cu 6-0 de Jabeur, primul set a durat doar 23 de minute.
Setul secund a debutat cu un game la zero realizat de Jabeur, care și-a confirmat rapid break-ul în game-ul următor. Sorana a câștigat următoarele două game-uri pe propriul serviciu, dar acestea au fost urmate de un alt break la zero realizat de jucătoarea din Tunisia, care părea că se îndreaptă către o victorie rapidă.
Wimbledon
Sorana Cîrstea, OUT de la Wimbledon în turul 2! A cedat în fața sportivei de pe locul 103 WTA
IERI LA 15:57
Citește și:

Sorana Cîrstea, înfrângere în fața lui Ons Jabeur la Roma

La 5-2 pentru Jabeur în setul secund, atunci când aceasta servea pentru încheierea partidei, Sorana a crescut nivelul jocului și a reușit primul său break al partidei.
Pe serviciul româncei au urmat cele mai lungi game-uri ale partidei, iar Sorana a reușit să revină în set și a câștigat următoarele patru game-uri, ducând scorul la 6-5 în setul secund. Jabeur a încheiat seria Soranei și a trimis setul secund în tiebreak, acolo unde Jabeur s-a impus cu 7-1, obținând și calificarea în turul al doilea de la Roma.
Aceasta a fost prima victorie a lui Ons Jabeur în fața Soranei Cîrstea, după ce românca a câștigat precedentele două întâlniri.
În turul următor, Jabeur o va întâlni pe Ajla Tomljanovic. Jucătoarea din Australia a ajuns în turul secund după ce a trecut de Camila Giorgi, scor 6-3, 4-2, italianca abandonând în setul al doilea, în timp ce partida a fost suspendată din cauza ploii.
https://i.eurosport.com/2022/05/10/3369998.jpg
Wimbledon
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 la Wimbledon! Românca, victorie muncită cu Aleksandra Krunic
27/06/2022 LA 18:11
Wimbledon
Organizatorii de la Wimbledon au anunțat programul de luni! Când joacă Sorana Cîrstea și Irina Begu
25/06/2022 LA 16:30