Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jarry "n-a rămas dator", după ce Tsitsipas a zis că a fost "jefuit" în meciul cu chilianul, la Roma

Irina Aldea

Publicat 17/05/2024 la 19:38 GMT+3

Chilianul Nicolas Jarry (24 ATP) a reușit un succes absolut fabulos joi seara în faza sferturilor de finală ale turneului Masters de 1000 de puncte de la Roma. Jarry l-a învins pe Tsitsipas revenind de la 0-1 la seturi, dar grecul nu a acceptat acest eșec nici în ruptul capului și a precizat la conferința de presă că a fost "jefuit și mai bun decât adversarul său la toate capitolele".

Nicolas Jarry, Roma 2024

Credit imagine: Getty Images

Chilianul Nicolas Jarry (24 ATP) rescrie istorie pentru țara sa. După două săptămâni perfecte la turneul de 1000 de puncte de la Roma, acesta a mai făcut o victimă, trimițându-l acasă pe cel de-al șaselea favorit al competiției, Stefanos Tsitsipas.Tenismanul chilian l-a învins surprinzător, joi, pe grecul Stefanos Tsitsipas, numărul 8 mondial, cu 3-6, 7-5, 6-4.
Pentru Jarry, numărul 24 mondial, este prima semifinală la un turneu de categoria ATP Masters 1.000, el urmând să-l înfrunte vineri pe americanul Tommy Paul (16 ATP), care s-a impus în faţa polonezului Hubert Hurkacz (9 ATP) cu 7-5, 3-6, 6-3. În conferința de presă de după partida contra sud-americanului, Stefanos Tsitsipas a avut din nou o declarație nefericită, lăsând de înțeles că adversarul nu a făcut mare lucru pentru victoria de joi.

Jarry i-a dat replica lui Tsitsipas, după ce grecul a zis la Roma că a fost "mai bun la toate capitolele"

Elenul e considerat de mulți specialiști drept unul dintre cei mai lipsiți de diplomație tenismeni și a dat încă o dată o mostră de lipsă de fair-play. Totuși, Jarry nu a rămas dator în fața lipsei de respect a adversarului său și i-a dat replica la conferința de presă de după meci, când a fost înștiințat despre declarația grecului.
Jarry, care a câștigat patru din cele șase meciuri disputate împotriva grecului, nu a fost de acord cu analiza acestuia: "Am știut întotdeauna că meciul a fost foarte strâns. Nu consider că mi-a fost superior. Eu jucam dinainte un tenis bun, așa că a trebuit să continui să 'muncesc' pe tot parcursul meciului și să aștept oportunități, încercând să le fructific atunci când au apărut. Asta am făcut", a declarat al 24-lea jucător al lumii pentru L'Equipe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo