Echipa formată din Simona Halep și Monica Niculescu a defilat spre optimile turneului de la Roma. Sportivele noastre au trecut în doar 47 de minute de dublul 100% ucrainean, Elina Svitolina/Dayana Yastremska. Meciul a curs doar în favoarea fetelor noastre, care au cedat un signru game în tot meciul.
Partida s-a încheiat fără a avea vreun istoric, scor 6-0, 6-1. Pentru o calificare în sferturile de finală de la Roma, Simona și Monica se vor duela cu învingătoarele partidei dintre Ena Shibahara/Shuko Aoyama (Japonia), favorite numărul 7, și Kiki Bertens/Arantxa Rus (Olanda).

Elina Svitolina și reacția care a devenit virală după meciul cu Halep și Niculescu

Roland Garros
WTA a prefațat debutul Simonei Halep la Roland Garros! Motivele pentru care Simo va excela în 2022
ACUM 7 ORE
Elina Svitolina nu a mai jucat un meci oficial de la începutul lunii martie, iar asta s-a observat azi, în meciul de dublu pe care l-a jucat alături de compatrioata ei, Dayana Yastremska. Cele două sportive din Ucraina nu au reușit să le pună probleme în niciun moment fetelor noastre, iar reacția Elinei a fost pe măsură.
Ocupanta locului 6 WTA a publicat pe contul personal de Twitter un gif prin care-și exprimă starea după înfrângerea fără precedent de azi, în fața Simonei Halep și a Monicăi Niculescu. Reacția Elinei a strâns în doar câteva minute zeci de aprecieri. Nici în proba de simplu nu va avea o misiune mai ușoară. Svitolina o va întâlni mâine la Foro Italico pe sportiva din Rusia, Anastasia Pavlyuchenkova. Ucraineanca a câștigat de două ori turneul de la Roma, în 2017 și 2018, ambele finale fiind disputate în compania Simonei Halep.
Roland Garros
Mouratoglou, fascinat de Simona Halep! Cum a descris-o + ce vrea să adauge la jocul româncei
ACUM 8 ORE
Roland Garros
Halep a defilat în primul tur la Roland Garros, după ce a ajuns în top! Statistica e elocventă
ACUM 11 ORE