Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, debut de excepție pe zgura de la Roma! Victorie clară alături de Monica Niculescu

Irina Aldea

Publicat 15/09/2020 la 14:40 GMT+3

Simona Halep și Monica Niculescu au obținut o victorie de excepție marți, pe zgura de la Foro Italico, în proba de dublu.

Simona Halep & Monica Niculescu

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep și Monica Niculescu au obținut marți la Roma o victorie zdrobitoare în fața echipei formate din Elina Svitolina și Dayana Yastremska. Sportivele noastre nu le-au dat nicio șansă adversarelor lor din Ucraina și le-au administrat o înfrângere dureroasă: 6-0, 6-1, la capătul unui meci fără istoric, care a durat o doar 47 de minute de joc.
În continuare, Simona și Monica le vor întâlni la Foro Italico pe câștigătoarele din meciul Aoyama/Shibahara, favorite 7 pe tabloul de dublu, și Bertens/Rus. Simona Halep a vorbit despre decizia de a evolua și în proba de dublu înainte de turneul de la Roma: "Am vrut să joc și dublu. Moni m-a întrebat și m-am bucurat mult că putem să jucăm împreună. Îmi face plăcere să joc alături de ea. Sper să facem un meci bun și să îl câștigăm", a spus Simo, care a făcut alături de Monica o echipă redutabilă în mai multe rânduri.

Simona Halep debutează miercuri în proba de simplu la Roma

Simona Halep va debuta la simplu direct în turul secund, cu italianca Jasmine Paolini. Duelul va avea loc miercuri, la o oră pe care organizatorii o vor comunica în cursul zilei de azi. Finalistă la Foro Italico în 2017 și 2018, Simona este cap de serie numărul unu la ediția din acest an.
Simona Halep, Elina Svitolina, Kiki Bertens și Belinda Bencic, plus Jelena Ostapenko și Svetlana Kuznetsova sunt jucătoarele care au lipsit de la US Open și încep asaltul pentru Roland Garros, la Roma. Benicic, Svitolina și Bertens - adică favoritele 4, 5 și 6, trimise în bloc pe jumătatea inferioară de tablou - nu au jucat vreun meci oficial post-pandemie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo