Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

WTA Roma | Naomi Osaka a fost eliminată de Jessica Pegula în turul secund

Nicu Savin

Publicat 12/05/2021 la 16:59 GMT+3

WTA Roma | Turul secund al turneului de la Foro Italico a adus și prima mare surpriză pe tabloul feminin. Naomi Osaka, a 2-a favorită, a fost învinsă în 2 seturi de Jessica Pegula, scor 7-6(2), 6-2.

Naomi Osaka

Credit imagine: Getty Images

Naomi Osaka nu a fost niciodată o jucătoare foarte puternică pe zgură, iar acest lucru s-a văzut și în acest sezon. După ce săptămâna trecută a fost eliminată în turul de la Madrid de către Karolina Muchova, nipona a avut un parcurs și mai scurt la turneul de 1000 de puncte de la Roma.
Jessica Pegula a fost cea care a învins-o pe Osaka de această dată. A 2-a jucătoare a lumii a avut 3 șanse de a câștiga primul set (2 consecutive, la 6-5, 40-15, pe serviciul Pegulei), dar americanca le-a salvat pe toate și a împins prima manșă în tie-break, unde s-a impus clar, scor 7-2.

WTA Roma | Osaka și Kvitova, eliminate în turul 2

În setul secund, Osaka s-a prăbușit complet și a pierdut clar, scor 6-2. Simona Halep, care va juca cebva mai târziu cu Angelique Kerber, a scăpat astăzi de principala favorită pe partea ei de tablou, deși acolo există multe jucătoare cu o cotă mai bună decât a lui Osaka atunci când vine vorba de zgură.
Jessica Pegula va juca în turul următor cu Ekaterina Alexandrova, care a profitat de abandonul finalistei de la Australian Open, Jennifer Brady.
O altă jucătoare cu titluri de Grand Slam în palmares, dar care nu se descurcă grozav pe zgură și care a fost eliminată astăzi de la Roma este Petra Kvitova. Cehoaica a pierdut în 3 seturi (4-6, 6-3, 4-6) în fața rusoaicei Vera Zvonareva.
În rest, marile favorite au trecut mai departe, printre acestea numărându-se liderul mondial Ashleigh Barty, Elina Svitolina, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza sau Aryna Sabalenka.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo