Novak Djokovic este în sferturile turneului Masters 1000 de la Roma! Numărul 1 mondial l-a învins în optimi pe Stan Wawrinka, scor 6-2, 6-2. În urma victoriei de astăzi de la Foro Italico, Novak Djokovic a ajuns la 16 sferturi de finală consecutive la Roma.
Elvețianul, care a revenit recent în circuit după o pauză lungă, nu a putut să îi țină piept lui Novak Djokovic. Partida a început cu un break al sârbului, într-un un prim set în care a servit foarte bine. Al doilea break al lui Djokovic a venit la 4-2, iar sârbul a închis setul cu un game alb pe propriul serviciu, scor 6-2.
Wimbledon
Djokovic a dezvăluit ce și-a spus la 0-2 la seturi în meciul cu Sinner, din sferturi la Wimbledon
ACUM 20 ORE
Citește și:

Djokovic, în sferturile turneului Masters 1000 de la Roma

Setul al doilea a debutat cu cel mai lung game al partidei, dar rezultatul a fost același ca în primul set, cu un break realizat de sârb. Wawrinka a dat câteva semne în setul al doilea, având în primă fază mingi de break la 1-2, urmate de un nou break al lui Djokovic.
Wawrinka a reușit și el un break în game-ul următor, servind foarte slab apoi, lucru care i-a ușurat misiunea lui Djokovic, iar sârbul a închis partida cu un nou game alb.
În urma victoriei de astăzi, Djokovic a ajuns la 20 de victorii în fața elvețianului, în timp ce Wawrinka a câștigat 6 partide contra numărului 1 mondial.
În sferturile de finală, Novak Djokovic îl va întâlni pe Felix Auger-Aliassime, cel care a trecut fără probleme în optimi de Marcos Giron, scor 6-3, 6-2. Partida din sferturi va fi prima întâlnire directă între Novak Djokovic și Felix Auger-Aliassime.
Turneul Masters de la Roma se desfășoară în perioada 8-15 mai, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Wimbledon
Mouratoglou, convins că Kyrgios îi poate învinge pe Nadal și Djokovic la Wimbledon! Armele lui Nick
IERI LA 18:34
Wimbledon
Novak Djokovic, ce revenire! Nole e în semifinale la Wimbledon după o victorie incredibilă cu Sinner
IERI LA 16:14