Mastersul ATP de la Roma 2022 este programat să se desfășoare între 8 mai și 15 mai, cu participarea tuturor numelor mari, inclusiv Djokovic și Nadal, cei care s-au și înfruntat în finala de anul trecut. Rafa a fost campionul, după o finală care a avut nevoie de trei seturi.
Ambii campioni vor avea bye în primul tur. Nole pornește ca principal favorit, în timp ce Rafa este cap de serie nr. 3. La tragerea la sorți din această seară, cei doi au intrat pe aceeași jumătate de tablou. Așadar, o nouă finală Djokovic – Nadal nu este posibilă. Această confruntare ar putea fi văzută în semifinale.
Internazionali BNL d'Italia
TOP 5 puncte de la Roma. Schimburi fabuloase între cei mai buni tenismeni din lume
16/05/2022 LA 05:44

S-a tras la sorți și tabloul masculin la Roma. Nadal și Djokovic sunt pe aceeași jumătate

Până acolo, jucătorul sârb va avea un prim joc cu Lloyd Harris sau Aslan Karatsev în turul secund. Stan Wawrinka și Auger-Aliassime / Diego Schwartzman ar fi următorii adversari mai periculoși până la Rafa.
Campionul en-titre va avea un prim meci cu John Isner sau un jucător venit din calificări în turul 2. Iar spre semifinale, pe traseu ar fi Denis Shapovalov și Hubert Hurkacz / Casper Ruud.
Pe a doua jumătate de tablou, posibile sferturi ar fi Andrey Rublev – Stefanos Tsitsipas și Carlos Alcaraz – Alexander Zverev.
Turneul ATP Masters de la Roma va putea fi urmărit pe Eurosport și Eurosport Player. Până atunci, la finalul acestei săptămâni avem fazele finale de la Madrid, cu o semifinală pasionantă între Djokovic și Alcaraz, programată sâmbătă.
Internazionali BNL d'Italia
Novak Djokovic, titlul #6 la Roma, al 38-lea Masters al carierei, după finala cu Stefanos Tsitsipas
15/05/2022 LA 20:07
Internazionali BNL d'Italia
Dinastia Djokovic continuă! După ce Novak s-a impus la Roma, Stefan a câștigat primul lui titlu
15/05/2022 LA 18:46