Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz, debut cu victorie la Roma, în fața lui Ramos-Vinolas! Ibericul va reveni pe locul 1 ATP

Irina Aldea

Actualizat 13/05/2023 la 18:48 GMT+3

Carlos Alcaraz a debutat cu victorie la turneul Masters 1000 de la Roma, impunându-se în minimum de seturi în fața compatriotului său, Albert Ramos-Vinolas.

Carlos Alcaraz și Albert Ramos-Vinolas, puncte superbe la Roma! Spaniolii fac show la Foro Italico

Carlos Alcaraz, favoritul numărul 2 de la Roma, a obținut sâmbătă calificarea în turul al treilea la Foro Italico, după ce l-a învins pe al său compatriot, Albert Ramos-Vinolas, ocupant al locului 72 ATP. Alcaraz s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 27 de minute de joc.
Albert Ramos-Vinolas a fost primul care a obținut break-ul în meci, încă din game-ul de debut, dar lui Carlos nu i-a luat mult timp până ce și-a intrat în mână. Pe o vreme destul de răcoroasă, căci la Roma a plouat și a fost înorat toată ziua, Alcaraz a reușit să-și ridice nivelul de joc și să preia controlul partidei.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz s-a calificat în turul 3 la Roma, după victoria cu Ramos-Vinolas

Dacă în primul set a fost nevoit să revină de la un break în minus, Carlos Alcaraz a fost la conducere încă din start în manșa a doua, reușind să obțină calificarea în turul 3 la Roma. În continuare, Carlos Alcaraz se va duela la Foro Italico împotriva câștigătorului dintre Jiri Lehecka, favorit numărul 32, și Fabian Marozsan (135 ATP).
Doar pentru faptul că a intrat azi pe teren, Carlos Alcaraz e sigur de recuperarea locului 1 ATP de la Novak Djokovic, după turneul de la Roma. Indiferent dacă nu ajunge în fazele avansate, iar Djokovic își apără trofeul, Alcaraz va fi lider mondial după încheierea turneului de 1000 de puncte din Italia.
Turneul ATP Masters 1000 de la Roma se desfășoară în perioada 10-21 mai, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo