Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic e în sferturi la Roma, după victoria cu Cameron Norrie! Sârbul se apropie de nivelul dorit

Irina Aldea

Actualizat 16/05/2023 la 13:55 GMT+3

Novak Djokovic a obținut marți calificarea în sferturile de finală ale turneului Masters 1000 de la Roma. Sârbul a trecut în minimum de seturi de Cameron Norrie.

"Extraterestrul" Djokovic! Nole a reuşit un punct genial contra lui Norrie

Novak Djokovic, campionul en-titre și principalul favorit de la Roma, s-a calificat în sferturile de finală de la Foro Italico, după ce a trecut de capul de serie numărul 13, Cameron Norrie, cu scorul de 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 27 de minute de joc.
Meciul dintre Djokovic și Norrie a avut și două momente tensionate, care au atras după sine antipatie în dreptul britanicului. La scorul de 2-1 în setul 2, pe serviciul sârbului, Norrie a trimis un smash drept în adversarul său, lovindu-l în picior. Nole nu a rămas indiferent și i-a trimis britanicului o privire "ucigătoare".
picture

Djokovic, privire "ucigătoare" pentru Norrie, la Roma! Sârbul, lovit în plin de un smash

CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic e în sferturi la Roma! Victorie în 2 seturi cu Norrie

Mai apoi, la scorul de 5-4 pentru sârb, înainte de game-ul de serviciu al lui Nole, Norrie a chemat preparatorul fizic pentru o intervenție pe teren. Acest gest al britanicului a fost huiduit de public, care a sesizat alegerea stranie a momentului pentru o astfel de intervenție, menită să-l scoată din ritm pe Djokovic.
În sferturile de finală, Novak se va duela la Roma cu învingătorul meciului dintre Rune și Popyrin. Novak Djokovic s-a impus la turneul de la Roma de șase ori până în prezent (2008, 2011, 2014, 2015, 2020 și 2022), fiind al doilea cel mai titrat tenismen la Foro Italico, după Rafael Nadal. Ibericul a cucerit nu mai puțin de 10 titluri în Italia până în prezent.
Turneul ATP Masters 1000 de la Roma se desfășoară în perioada 10-21 mai, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo