Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, în lacrimi la Roma. Mesaj emoționant al sârbului: "Roagă-te la Dumnezeu pentru noi!"

Irina Aldea

Actualizat 13/05/2023 la 17:30 GMT+3

Novak Djokovic a debutat cu victorie la turneul Masters de la Roma, iar la finalul meciului cu Tomas Etcheverry, sârbul a oferit un omagiu victimelor atacului armat de la o școală din Belgrad. Liderul mondial din ATP a izbucnit în lacrimi vorbind despre părinții copiilor care au pierit tragic în urma împușcăturilor.

Novak Djokovic, victorie cu Tomas Etcheverry în turul 2 la Roma! Sârbul, testat doat în primul set

Novak Djokovic s-a emoționat în timp ce a adus un omagiu victimelor atacului armat de la școala primară "Vladislav Ribnikar" din Belgrad, orașul său natal. Nole a izbucnit în lacrimi la televiziunea sârbă în timp ce vorbea despre acel tragic eveniment care a marcat întreaga regiune.
Imediat după meciul cu Tomas Etcheverry, Novak Djokovic a scris un mesaj emoționant pe obiectivul camerei de filmat pentru victimele atacului armat, pentru ca mai apoi să și vorbească despre tragicul eveniment într-un interviu pentru televiziunea sârbă: "Sfântul Vasile din Ostrog, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi. Școala primară 'Ribnikar'. Cele mai profunde condoleanțe tuturor celor afectați de tragedie", a scris Nole pe cameră.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, în lacrimi la Roma. Mesaj emoționant al sârbului

Originar din Belgrad, Novak Djokovic s-a emoționat în timpul unui interviu oferit celor de la SportKlub. Vorbind pe teren, la câteva minute după victoria sa, Djokovic a izbucnit în lacrimi: "Sincere condoleanțe părinților. Ca tată, nu pot decât să-mi imaginez ce simt acei oameni. Sper să treacă peste toate astea".
Djokovic postase câteva fotografii pe Instagram prin care deplângea evenimentul atât de nefericit care s-a petrecut miercuri, 3 mai. Un băiat în vârstă de 13 ani a fost reținut în urma atacului care a ucis un total de 9 persoane - opt elevi și un agent de securitate. Numărul 1 mondial a crescut la Belgrad și are încă o casă în capitala sârbă, petrecând, de asemenea, timp în Marbella și Monte Carlo.
Novak Djokovic s-a impus ieri în primul său meci la Masters-ul de la Roma împotriva lui Tomas Etcheverry, scor 7-6, 6-2.Nole a revenit pe terenul de tenis, după câteva săptămâni de pauză generate de o accidentare la cot. Liderul mondial l-a învins la Roma pe Tomas Etcheverry și a mers mai departe în turul al treilea, unde îl va întâlni pe Grigor Dimitrov, într-un duel ce se anunță foarte interesant.
Turneul ATP Masters 1000 de la Roma se desfășoară în perioada 10-21 mai, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo