Sportul de pretutindeni s-a oprit în loc odată cu pandemia de coronavirus, iar nerăbdarea de a reveni la viața de dinaintea acestei crize este tot mai mare. Ne lipsește sportul, ne lipsește tenisul, ne lipsesc meciurile și emoțiile dinaintea unui meci disputat de Simona Halep, dar și interviurile de după meciuri.
Barbara Schett ne-a vorbit despre modul în care se comportă Simona Halep în afara terenului de tenis. Comentatoarea și prezentatoarea Eurosport a vorbit despre omul și jucătoarea Simona Halep, despre care a avut doar cuvinte de laudă.
Cred că Simona e grozavă. E mai deschisă în fața jurnaliștilor, s-a relaxat în fiecare an mai mult și mai mult. Cred e din ce în ce mai confortabilă cu sine însăși și poți simți asta – are mereu un zâmbet mare pe față atunci când vine în studioul Eurosport și vorbește cu noi. Simona e foarte relaxată și fericită, poți de asemenea să râzi cu ea. Așa cum am spus, în decurs de câțiva ani, s-a maturizat ca persoană și a devenit o reală personalitate. Iubim să o avem alături în studio și să vorbim cu ea.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
IERI LA 08:24

Barbara Schett, despre ce-i place cel mai mult la jocul Simonei Halep + Ce trebuie să îmbunătățească

Ca jucător de tenis poți întotdeauna să-ți îmbunătățești jocul. Știm cu toții că Simona nu-ți oferă cadouri pe teren, dă înapoi fiecare minge și luptă neîncetat. Se apără incredibil de bine, iar jocul ei de picioare este grozav. Lovitura de backhand în lungul liniei este arma din jocul ei. Știm că ar putea varia mai mult și veni mai des la fileu, dar arma ei este starea mentală. Când se simte bine pe teren nu are cum să rateze. Poate fi foarte agresivă și este la cel mai înalt nivel al ei atunci când este pozitivă pe teren – așa a fost la Wimbledon. Trebuie să accepte că dacă nu este pozitivă, atunci va face multe greșeli, asta e important pentru ea și a fi pozitiv e ceva ce trebuie să antreneze ca jucătoare – e în regulă să mai facă câte o greșeală. Chiar și cei mai buni jucători din lume – Roger, Rafa – și ei au nevoie mereu să-și îmbunătățească jocul. Munca nu se oprește niciodată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
18/09/2021 LA 21:17
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
18/09/2021 LA 20:45