Campioana din 2019 de la Wimbledon, Simona Halep, nu va avea șansa de a-și apăra anul acesta titlul la All England Club, asta pentru că organizatorii au decis să anuleze competiția din cauza pandemiei de coronavirus. Alături de Mats Wilander, Boris Becker și Tommy Haas, Simona a vorbit despre situația din România privind pandemia de coronavirus, despre care spune că nu este una tocmai bună.

Simona Halep, despre situația din România

În Romania situația nu e chiar cea mai bună în acest moment. Totul s-a închis și se va înrăutăți pentru că mulți oameni infectați vor veni în țară din Italia și va fi greu pentru spitale să gestioneze problema. Eu m-am autoizolat cu o săptămână înaintea impunerii carantinei, trăim vremuri grele, dar trebuie să acceptăm realitatea. Îmi e dor de circuit, de jucătoare și de toți oamenii implicați în organizarea lor. Dar pot să vad și partea pozitivă a lucrurilor: sunt acasă din februarie; n-am stat atât acasă de mulți ani. E o viață diferită și încerc să mă bucur de ea.
Tenis
Interviu exclusiv | Simona Halep, despre momentul în care turneele se vor relua: "Îmi va fi greu"
04/04/2020 LA 05:49

Simona Halep, despre rutina zilnică în izolare și greutățile cu care se confruntă acasă

Până în acest moment, în România au fost confirmate 4.075 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, potrivit datelor raportate luni, de Grupul de comunicare strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate și externate. La terapie intensivă sunt internați 179 de pacienți. Totodată, până acum, 157 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 23.849 de persoane. Alte 106.463 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Australian Open 2022: programul de miercuri. La cât joacă Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse
ACUM 2 ORE
Australian Open
Zâmbiți, vă rog! Cum au tratat WTA și site-ul oficial de la Australian Open victoria Simonei Halep
ACUM 2 ORE