Campioana din 2019 de la Wimbledon, Simona Halep, nu va avea șansa de a-și apăra anul acesta titlul la All England Club, asta pentru că organizatorii au decis să anuleze competiția din cauza pandemiei de coronavirus. Alături de Mats Wilander, Boris Becker și Tommy Haas, Simona a vorbit despre situația actuală din întreaga lume.
https://i.eurosport.com/2020/04/04/2802770.png
Este o problemă globală și vreau doar să spun că e mult mai sigur ca totul să se anuleze. Nu este o problem neînsemnată, este o problem uriașă. Trebuie să ascultăm ce spun experții, să stăm acasă, în siguranță. Tenisul nu este totul în viața mea. Desigur, am avut mulți ani în care a fost o prioritate și încă mai este. Fac tot ce pot pentru a rămâne în formă pentru a intra repede în ritm atunci când totul se va relua. Prefer să stau acasă, să aștept și atunci când totul va fi sigur, să reîncep să călătoresc. Dar dacă nu sunt 100% sigură, atunci nu voi pleca de acasă. Tot ce s-a descis deja, pentru mine este perfect. Chiar dacă îmi lipsesc turneele, este mai bine să fiu în siguranță și să iau aceste decizii.
Tenis
Simona Halep, declaraţii de mare campioană pentru The Times, după ce Wimbledon a fost anulat
03/04/2020 LA 11:43

Simona, încântată de faptul că va fi campioana en-titre la Wimbledon și în 2021

Campioana noastră rămâne optimist în acest coșmar pe care lumea îl trăiește în prezent și spune că este totuși o parte bună în privința anulării competiției de la All England Club, faptul că va fi campioană en-titre pentru doi ani la rând: “Privesc partea bună pentru că acum voi fi campiona en-titre pentru doi ani la rând, așa că pot trăi cu acest gând încă un an. Sunt încântată că voi fi capabilă să joc primul meu meci în 2021 pe Centre Court. Vreau cu adevărat să experimentez asta. Va fi grozav, fără îndoială”.

Tennis Legends Special: Simona Halep, despre anularea Wimbledon-ului

Simona spune că este îngrijorată de faptul că există posibilitatea ca circuitul să nu se reia după săptămânile în care trebuia să fie sezonul de iarbă. De asemenea, ea a recunoscut că este recunoscătoare pe de o parte pentru această pauză după atâția ani petrecuți în circuitul feminin de tenis.
Cred că această situație va dura mai mult decât până în iulie. Sperăm să jucăm la US Open, dar nu putem fi siguri de nimic. Situația din New York nu e deloc una bună acum. Cel mai rău scenariu ar fi să se anuleze, dar sunt sigură că vom depăși această criză dacă ascultăm sfaturile experților și rămânem în case, în siguranță. Nu știu cum va fi după atâtea luni fără tenis. Nu ne-am mai confruntat niciodată cu așa ceva. Totul este nou. Îmi va fi greu, cu siguranță, mai ales să-mi intru în ritm. Este cea mai lungă perioadă în care nu am atins o rachetă, o minge – și vreau să continui așa pentru încă o lunp. Cred că am nevoie de asta după atâția ani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Australian Open! Românca, mare favorită
ACUM 17 ORE
Australian Open
Simona Halep, interviu exclusiv despre obiectivul său la Australian Open! "Presiunea e diferită"
ACUM 18 ORE