Campioana din 2019 de la Wimbledon, Simona Halep, nu va avea șansa de a-și apăra anul acesta titlul la All England Club, asta pentru că organizatorii au decis să anuleze competiția din cauza pandemiei de coronavirus. Alături de Mats Wilander, Boris Becker și Tommy Haas, Simona a vorbit despre rutina ei zilnică în vreme de pandemie, dar și despre greutițile cu care se confruntă acasă.
Am 22 de zile de când nu am mai ieșit din casă. Mă trezesc pe la 10-11, fără alarmă, fără program, iau un mic dejun după care ies la o alergare în complex. Ne este permis să facem asta, pentru că e un complex rezidențial privat. Apoi, revin în casă și fac exerciții pentru abdomen, pentru picioare. Lucrez în fiecare zi la condiția mea fizică și mă simt pregătită, fit, din acest punct de vedere.

Simona Halep, despre situația din România

Tenis
Interviu exclusiv | Simona Halep, despre momentul în care turneele se vor relua: "Îmi va fi greu"
04/04/2020 LA 05:49
În Romania situația nu e chiar cea mai bună în acest moment. Totul s-a închis și se va înrăutăți pentru că mulți oameni infectați vor veni în țară din Italia și va fi greu pentru spitale să managerieze problema. Eu m-am autoizolat cu o săptămână înaintea impunerii carantinei, trăim vremuri grele, dar trebuie să acceptăm realitatea. Îmi e dor de circuit, de jucătoare și de toți oamenii implicați în organizarea lor. Dar pot să vad și partea pozitivă a lucrurilor: sunt acasă din februarie; n-am stat atât acasă de mulți ani. E o viață diferită și încerc să mă bucur de ea.

Simona Halep, despre rutina zilnică în izolare și greutățile cu care se confruntă acasă

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
ACUM 20 ORE
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
IERI LA 07:36