Carlos Alcaraz a ajuns la patru trofee în 2022, cel de la Madrid fiind poate cel mai valoros pentru că în cadrul turneului i-a învins, printre alții, pe Rafael Nadal, Novak Djokovic și Alexander Zverev. Germanul i-a cedat în finală, după doar 64 de minute de joc, Alcaraz câștigând cu 6-3, 6-1.
În urma prestațiilor extraordinare pe care ibericul le-a reușit în acest an, presa din Spania a amintit de un interviu acordat de Carlitos în 2015, pe când avea doar 12 ani.
În discuția de un minut cu cei de la TennisTopic, puștiul mărturisea că idolul său din copilărie este Roger Federer și că turneul său favorit este Roland Garros.
Wimbledon
Alcaraz, lecție de fair-play, la Wimbledon! I-a cedat punctul adversarului, deși trebuia rejucat
ACUM 2 ORE
De asemenea, Alcaraz spunea că visează să câștige pe zgura de la Paris și pe iarba de la Wimbledon, dezvăluind și că printre hobby-urile sale se numără fotbalul și pescuitul.
Videoclipul a devenit viral, fiind preluat de majoritatea publicațiilor importante din Spania și nu numai, iar fanii s-au bucurat să vadă imaginile.
Citește și:

ALCARAZ S-A RETRAS DIN TURNEUL DE LA ROMA

După victoria de la Madrid, Alcaraz a luat decizia de a se retrage de la turneul Masters de la Roma, unde primul său adversar ar fi trebuit să fie Christian Garin.
Ibericul în vârstă de 19 ani a suferit o entorsă la gleznă și s-a lovit la unul dintre degetele de la piciorul drept după ce a căzut în meciul cu Rafael Nadal. În aceste condiții, staff-ul medical l-a sfătuit să ia o pauză înainte de Roland Garros, competiție programată în perioada 22 mai - 5 iunie.
Turneul de Grand Slam din capitala Franței este prioritatea lui Carlos Alcaraz, care se va afla în premieră printre cei 32 de capi de serie la tragerea la sorți care va avea loc pe 19 mai.
Astfel, Alcaraz și-a luat o mică pauză de la competiții, dar va continua, potrivit presei din Spania, să se pregătească pentru următorul turneu la care vrea să își continue ascensiunea în clasamentul ATP.
"Din dorința de a lupta pentru un Grand Slam, trebuie să mă odihnesc și să-mi recuperez glezna și piciorul pentru a fi la capacitate de 100% la Paris", a declarat Alcaraz, după finala cu Zverev.

Djokovic - Alcaraz, o partidă care va rămâne în istoria tenisului. Cele mai tari puncte ale partidei

Wimbledon
Alcaraz defilează la Wimbledon! Ibericul l-a învins lejer pe Oscar Otte și s-a calificat în optimi
ACUM 5 ORE
Wimbledon
Carlos Alcaraz, din ce în ce mai bun pe iarnă! Ibericul, calificare la pas în turul 3 la Wimbledon
29/06/2022 LA 19:35