Fostul mare jucător de tenis a anunțat că în luna mai, la Baza Sportivă Ciric din Iași, va avea loc un turneu care va aduce la start inclusiv sportivi care sunt sau cochetează cu TOP 100 ATP. Asta pentru că, deși competiția va avea statut de challenger, premiile sunt extrem de atractive: valoarea lor totală va fi de 180.000 de dolari. Turneul se va desfășura pe zgură și va avea loc chiar înainte de Roland Garros, competiție care va fi în direct pe canalele Europsport și pe Eurosport Player, în perioada 24 mai - 7 iunie.
Pe lângă acest proiect, Țiriac a anunțat și înființarea unui centru regional de tenis, unde copiii foarte talentați vor avea toate condițiile pentru a se pregăti de marea performanță.
"Pe lângă turneul pe care o să-l aveți, unul internațional, cu premii mari, există și perspectiva unui centru regional de tenis, care vă garantez că va atrage copii. Precum atrage un stup albinele, sute de copii se vor lega de acest sport", a spus Țiriac, potrivit Prosport.
Tenis
Ce crede Rafael Nadal despre șansele lui Djokovic să câștige cele mai multe titluri de Grand Slam
ACUM 8 ORE
În acest moment, țara noastră organizează un turneu WTA destul de important - Bucharest Open -, unde premiile sunt de 275.000 de dolari.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Shuai Peng a vorbit din nou, prin apel video, cu oficialii CIO! Cum se simte sportiva
ACUM 11 ORE
Tenis
Djokovic susține WTA în cazul Peng! Ce a declarat liderul ATP despre suspendarea turneelor din China
ACUM 15 ORE