Ion Țiriac a acordat un interviu exclusiv în care a dezvăluit că a fost contactat la scurt timp după Revoluție de către Rupert Murdoch pentru a cumpăra Eurosport. Omul de afaceri român a mărturisit că a fost la un sfert de pas” de a achiziționa cel mai mare canal sportiv de satelit și cablu din Europa.
"Domne, Eurosport e Eurosport, nu mai e Eurosport de pe vremea mea când era de vânzare și am fost la un juma de pas, un sfert de pas să-l cumpăr de la Murdoch. Rupert Murdoch l-a avut și pe urmă l-a vândut în momentul în care făcea Sky-ul, însă Eurosport a devenit un monstru care într-adevăr își ține statutul pentru sport", a spus Ion Țiriac în interviul pe care l-a acordat.

"Eurosport este un monstru" – Ion Țiriac

Tenis
"Mama avea o vorbă despre bătrâni" Eduard Novak, replică tăioasă pentru Ion Țiriac
06/07/2021 LA 10:45
Pentru iubitorii sportului din România, Eurosport are o gamă largă de opțiuni, cum ar fi Premier League, toate cele patru turnee de Grand Slam (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open), Campionatele Mondiale de MotoGP, Sueprbike și Anduranță, campioantul britanic de superbike și cursa de 24 de ore de la Le Mans. Din 2020, Eurosport a achiziționat și drepturile pentru circuitul ATP.
De asemenea, Eurosport transmite evenimente importante din ciclism - Turul Franței, Spaniei și Italiei -, cele mai așteptate competiții din snooker și squash, dar și evenimentele din sporturile de iarnă. În plus, Jocurile Olimpice de iarnă și de vară, din perioada 2018 – 2024, vor putea fi urmărite la Eurosport.

Ion Țiriac: "Am fost la un sfert de pas să cumpăr Eurosport!". Detalii în premieră

Tenis
Serena Williams râde de Ion Țiriac. "Comentariile acelui om bătrân, bătrân?"
10/05/2021 LA 11:58
Mutua Madrid Open
Organizarea Mutua Madrid Open 2021, mai scumpă decât toate celelalte ediții! Dezvăluirile lui Țiriac
01/05/2021 LA 16:52