Tenis

Ion Țiriac avertizează înainte de dubla Indian Wells - Miami: ”Simona Halep trebuie să stea o lună”

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
28/02/2020 la 19:17

Ion Țiriac a declarat, conform TelekomSport, că Simona Halep trebuie să se odihnească timp de o lună pentru a putea fi la capacitate maximă.

"Simona Halep are o problemă zdravănă acum la piciorul stâng, trebuie să stea o lună. Ea cu piciorul ăla a câştigat turneul şi aţi văzut în ce hal a ajuns să lupte până la sfârşit" , a declarat Ion Ţiriac.

Declarațiile lui Ion Țiriac vin chiar înainte de două turnee importante din acest an. Indian Wells va începe pe 9 martie, turneu la care Halep a fost eliminată anul trecut în optimile de finală. Țiriac consideră însă că Halep ar trebui să sară peste acest turneu din cauza problemei de la genunchi. De asemenea, Miami Open va începe pe 23 martie.

Tenis

Ruşii, acuzaţii grave: Sharapova, o victimă! "De ce se închid ochii în cazul Serenei Williams?"

ACUM 10 ORE

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha acuzând probleme la picior, aceleași de care a avut parte și la Dubai, unde a câștigat turneul.

Motivul pentru care Simona Halep s-a retras de la Doha: "Am o mică accidentare"

Simona a explicat la conferința de presă de după triumful de la Dubai care este motivul pentru care s-a retras de la Doha. Campioana noastră a precizat că are nevoie de o pauză după o săptămâna solicitantă în care a disputat patru partide intense, trei dintre ele încheiate după trei seturi.

E o decizie pe care am luat-o înainte de meci (n.r. finala de la Dubai). Am început acest turneu cu o mică accidentare la picior. Cu 10 zile înainte de Dubai, când încă eram acasă, am simțit aceste probleme, dar am tras de mine. Mi-am spus că fiecare meci e important. Nu m-am gândit la nimic altceva decât să câștig meciul. Momentan sunt fericită că am putut să termin turneul de la Dubai și pot să mă odihnesc. Am nevoie de odihnă, am spus stop turneului de la Doha.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis

O româncă, singura jucătoare din istoria Roland Garros care a pierdut de două ori acelaşi meci

ACUM 12 ORE
Tenis

Legenda tenisului care a rămas fără niciun ban: "Am primit faimă, nu și bani!"

ACUM 15 ORE
Subiecte asemănătoare
Tenis
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Tenis

Ruşii, acuzaţii grave: Sharapova, o victimă! "De ce se închid ochii în cazul Serenei Williams?"

ACUM 10 ORE

Ultimele videoclipuri

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

00:03:29

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe