"Simona Halep are o problemă zdravănă acum la piciorul stâng, trebuie să stea o lună. Ea cu piciorul ăla a câştigat turneul şi aţi văzut în ce hal a ajuns să lupte până la sfârşit" , a declarat Ion Ţiriac.
Declarațiile lui Ion Țiriac vin chiar înainte de două turnee importante din acest an. Indian Wells va începe pe 9 martie, turneu la care Halep a fost eliminată anul trecut în optimile de finală. Țiriac consideră însă că Halep ar trebui să sară peste acest turneu din cauza problemei de la genunchi. De asemenea, Miami Open va începe pe 23 martie.
Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha acuzând probleme la picior, aceleași de care a avut parte și la Dubai, unde a câștigat turneul.
Tenis
Când i-a cerut Nadal autograful lui Roger Federer! Moment de respect maxim între cele două legende
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2020/02/23/2782519.jpg

Motivul pentru care Simona Halep s-a retras de la Doha: "Am o mică accidentare"

Simona a explicat la conferința de presă de după triumful de la Dubai care este motivul pentru care s-a retras de la Doha. Campioana noastră a precizat că are nevoie de o pauză după o săptămâna solicitantă în care a disputat patru partide intense, trei dintre ele încheiate după trei seturi.
E o decizie pe care am luat-o înainte de meci (n.r. finala de la Dubai). Am început acest turneu cu o mică accidentare la picior. Cu 10 zile înainte de Dubai, când încă eram acasă, am simțit aceste probleme, dar am tras de mine. Mi-am spus că fiecare meci e important. Nu m-am gândit la nimic altceva decât să câștig meciul. Momentan sunt fericită că am putut să termin turneul de la Dubai și pot să mă odihnesc. Am nevoie de odihnă, am spus stop turneului de la Doha.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Laver Cup
Retragerea lui Roger Federer l-a pus pe gânduri pe Novak Djokovic! Care este dorința lui Nole
ACUM 2 ORE
Tenis
Serena Williams, despre motivele pentru care a decis să se retragă: "Trebuia doar să mă opresc"
ACUM 2 ORE