Simona Halep a împlinit ieri 30 de ani și a fost asaltată cu mesaje de felicitre, dar și cu daruri de la cei mai importanți oameni din viața ei. Luni, Ion Țiriac i-a făcut o vizită specială campioanei noastre, căreia i-a oferit un tort pe care scria "Halep forever". Cei doi au savurat și un pahar de șampanie, iar Simo a postat imaginile pe contul personal de Instagram.
https://i.eurosport.com/2021/09/28/3227889.jpg
Mai apoi, Simona Halep a postat pe rețelele de socializare și un buchet de flori primit de la Darren Cahill, antrenorul de care s-a despărțit în urmă cu o săptămână, semn că relația de prietenie dintre cei doi nu a fost deloc afectată de ruptura din plan profesional. De altfel, Simona a explicat ieri motivele reale care au dus la această decizie de despărțire.
Tenis
Simona Halep a revenit pe teren! Unde și cu cine se pregătește la o lună după ce a fost suspendată
IERI LA 11:26
https://i.eurosport.com/2021/09/28/3227893.jpg

Simona Halep, asaltată cu daruri în ziua în care a împlinit 30 de ani

Simona Halep a vorbit cu emoție despre legătura pe care o are cu Darren Cahill, dar și despre motivele care au dus la despărțirea dintre cei doi, anunțată săptămâna trecută, pe 22 septembrie: "Au fost 6 ani plini, deosebiţi. Darren e un om extraordinar. Doar relaţia profesională s-a întrerupt. Anul acesta a fost greu, cu pandemia. Nu a fost acasă deloc 9 luni de zile. Trebuia să stea acasă off season.
Cred că s-a uzat un pic partea profesională şi de comun acord am hotărât să ne oprim. A ajuns la sfârşit relaţia. Am avut un gol în stomac şi el la fel. Mi-a părut rău. Suntem prieteni foarte buni, mă bucur că am câştigat un prieten. Nu a venit la nuntă pentru că soţia nu putea părăsi Australia. A rămas că dacă pandemia se va duce la anul, îi aştept cu mare drag", a spus Simona Halep la conferința de presă pe care a organizat-o ieri.
Tenis
Simona Halep, primul mesaj pentru fani după suspendarea pentru dopaj! Citatul postat de româncă
21/11/2022 LA 18:42
Tenis
Cupa Mondială 2022 | Care este cea mai bună la fotbal dintre jucătoarele de top din WTA?
19/11/2022 LA 08:34