Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a luat o decizie surprinzătoare imediat după Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. În ciuda parcursului relativ bun din Australia, incluzând aici și câștigarea trofeului la Melbourne Summer Set, sportiva noastră a decis să renunțe la antrenorii Daniel Dobre și Adrian Marcu.
Deși a transmis că-și dorește să experiementeze viața de circuit fără un antrenor, să încerce să se descurce singură, Simona Halep nu a avut succesul scontat la turneele de la Dubai și Doha, iar acum se gândește să-și angajeze un antrenor, însă nu se grăbește. Ion Țiriac a vorbit despre posibilitatea de a deveni antrenorul Simonei, însă fostul tenismen spune că nu ar avea rezultate.
Roland Garros
Simona Halep, pregătiri intense pentru Roland Garros! Când are programat primul antrenament la Paris
ACUM 9 ORE

Ion Țiriac, despre posibilitatea de a o antrena pe Simona Halep

Ion Țiriac este convins că nu ar avea rezultate dacă ar antrena-o pe Simona Halep: "După părerea mea, eu, ca antrenor, nu aș fi făcut treabă cu Simona Halep. Eu am preferat un muncitor față de un talentat. Ea e foarte muncitoare, limitată la fizicul pe care și l-a clădit la 14-15-16 ani. Simona Halep e mai tare la cap decât la picioare. Însă are și acest caracter bun și rău, care la un moment dat o face să se întoarcă complet. Nu zic eu că îi trebuie antrenor. Îi trebuie un antrenor pe care să-l respecte mai mult decât se respectă dacă se uită în oglindă.
Dacă nu, nu iei antrenor! Dacă n-ai încrederea și n-ai discernământul să faci exact ce spune antrenorul, atunci nu iei antrenor! Simona, atenție, are o personalitate foarte, foarte puternică! Eu n-am văzut niciun antrenor până acum să nu fie dominat de Simona Halep (…). N-am văzut o minge din meciul care l-a pierdut, dar nu se poate, matematic, să câștige setul cu 6-2 și pe urmă să piardă. Ceva se întâmplă cu concetrarea ei", a spus Ion Țiriac într-un interviu cu Ovidiu Ioanițoaia.
Roland Garros
Simona Halep a vorbit despre retragerea din tenis, înainte de Roland Garros! Când va pune stop
ACUM 10 ORE
Roland Garros
Ilie Năstase a comentat colaborarea Halep–Mouratoglou înainte de Roland Garros: "Toate vor s-o bată"
ACUM 12 ORE