Președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, a explicat în urmă cu câteva zile de ce a ales Simona Halep să efectueze pregătirea dinainte de 2020 la Dubai. Țiriac a vorbit, de asemenea, și despre șansele pe care le are dubla campioană de Grand Slam la turneele majore de anul viitor.
"În România nu există un singur teren unde să se poată antrena. Nu a găsit nimic mai aproape. Trebuia să se ducă în Australia şi nu e foarte propice pentru o jucătoare să fie acolo două luni de zile. E în regulă faptul că şi Darren e acolo, faptul că se antrenează chiar şi de trei ori pe zi, cum am aflat. E o treabă pozitivă că până acum fizicul a ţinut-o, sperăm să o ţină şi mai departe", a declarat preşedintele FR Tenis.
"Eu cred că poate să câştige patru Grand Slamuri, poate să piardă în primul tur la patru Grand Slamuri. Bănuiesc şi sper că rămâne în primele cinci fără niciun fel de problemă", a mai spus Țiriac.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM O ORĂ

Simona Halep va debuta în 2020 la Adelaide

Simona Halep efectuează la Dubai pregătirea pentru noul sezon competițional, asta pentru că vremea din Emiratele Arabe Unite se apropie foarte mult cu cele din Australia. Dubla campioană de Grand Slam va începe noul sezon competițional la Adelaide (12-18 ianuarie), orașul natal al lui Darren Cahill, antrenorul australian din echipa Simonei.
Mai apoi, Simona Halep va merge la Melbourne pentru primul turneu major al anului, Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie). "Când am auzit pentru prima oară despre acest turneu, am spus că voi participa cu siguranţă", a declarat Halep, în vara acestui an."Vreau să mă întorc la Adelaide pentru că îmi place foarte mult. Am doar amintiri minunate despre perioada petrecută acolo. Oamenii sunt foarte relaxaţi şi te fac şi pe tine să te simţi foarte relaxat", a mai spus Halep, care s-a antrenat în trecut la Adelaide, sub supravegherea lui Cahill.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
ACUM 5 ORE
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
ACUM 19 ORE