Simona Halep a participat marți, la Cluj Napoca, alături de Ion Țiriac și Ilie Năstase, la o acţiune de popularizare a tenisului de câmp printre copii, intitulată de organizatorii FR Tenis şi Winners Sports Club, "Întâlneşte-ţi campionii". Fostul lider mondial din WTA a anunțat că antrenorul Darren Cahill se va alătura echipei începând din 2020, ca răspuns la zvonurile privind cărora australianul va fi prezent și la Turneul Campioanelor (27 octombrie - 3 noiembrie).
"Darren Cahill va veni în echipa mea începând cu noul sezon, vorbim, mă sfătuiește și este alături de echipă așa cum a fost mereu", a spus Simona la Cluj. La rândul lui, Ion Țiriac a vorbit și el despre tehnicianul de la Antipozi, despre care se știe că are o părere foarte bună. Președintele Federației Române de Tenis a explicat de ce crede că întoarcerea lui Cahill în echipa Simonei reprezintă un plus.

Ion Țiriac: "Sunt niște fapte scrise. E un plus"

Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM 10 ORE
"Nu pot eu să comentez pro sau contra. Sunt niște fapte, sunt scrise. Cu domnul Cahill, Simona a devenit lider mondial, a câștigat un Grand Slam, așa că, dacă vine înapoi, este un plus. Simona știe cu cine lucrează și lucrează mai bine. Pe teren este singură, orice s-ar întâmpla e înainte. Pe teren, ea trebuie să facă ce știe", a spus Ion Țiriac la conferința de presă de la Cluj.
Simona a fost mai apoi întrebată ce speranțe are pentru Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Campioana de la Wimbledon de anul acesta a mărturisit că speră să fie aptă de joc și sănătoasă pentru a putea fi capabilă să evolueze la ultimul mare turneu din acest sezon competițional: "Sper să fiu 100% recuperată cu sănătatea, iar după aceea de la capăt".
Australian Open
Barbara Schett, impresionată de Simona Halep. Ce a remarcat expertul Eurosport la româncă
ACUM 12 ORE
Australian Open
Anunţul făcut de Osaka, după ce a fost eliminată de eleva lui Cahill, deşi a avut 2 mingi de meci
ACUM 12 ORE