Ion Țiriac a vorbit despre legătura specială pe care o are cu cea mai bună tenismenă a României, dar și despre sezonul pe care l-a avut campioana de la Wimbledon. Țiriac a subliniat faptul că succesul româncei de la All England Club a reprezentat cea mai mare reușită, comparându-l cu cireașa de pe tort.
Magnatul român a mărturisit, de asemenea, că și-ar dori pentru Simona încă zece astfel de cireșe, semn că încrederea lui în potențialul româncei nu a scăzut nicio clipă în vederea sezonului viitor: “Simona Halep, că a câştigat Roland Garros-ul anul trecut, a fost o mare performanţă. Iar cu Wimbledon cred că şi-a pus cireaşa pe tort, să sperăm că mai are vreo 10 cireşe pe undeva prin buzunar. Cu asta rămâne. Eu nu sunt nici managerul ei, că nu aş fi avut timp pentru treaba asta, nici antrenorul ei, iar eu eram un pic mai strict în relaţiile mele cu jucătorii decât cred că Simona ar fi putut suporta”.

Ion Țiriac a vorbit despre legătura pe care o are cu Simona Halep

Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM 11 ORE
"Simona Halep e un lucru pe care România nu l-a mai avut. Grand Slam-uri am mai avut, iar domnul monstru Năstase există. Nu poţi să ignori un om care a avut 7 Grand Slam-uri, plus 5 Masters-uri şi aşa mai departe. Noi uităm cine a fost Ilie Năstase. Noi uităm şi că România a mai avut şi trei finale de Cupa Davis”, a mai spus Țiriac.
Țiriac a mai vorbit, de asemenea, despre relația specială pe care o are cu marea noastră campioană. Chiar dacă ar putea părea că o ceartă, Ion Țiriac susține că nu se întâmplă asta: “Eu nu o cert absolut deloc, iar Simona Halep, atunci când vrea să asculte de cineva, eu cred că se uită în oglindă şi ascultă de ceea ce spune mintea ei şi probabil că are dreptate. E viaţa ei, e cariera ei şi ea trebuie să se descurce cu treaba asta. Eu cred că a făcut o performanţă care este uluitoare, uluitoare şi cred că din cauze oarecum obiective nu a putut să facă tot ce se putea face. Din punct de vedere fizic, ea nu are atât cât are din punct de vedere psihic voinţa şi pentru treaba asta din când în când mai suferă”.
Australian Open
Barbara Schett, impresionată de Simona Halep. Ce a remarcat expertul Eurosport la româncă
ACUM 12 ORE
Australian Open
Anunţul făcut de Osaka, după ce a fost eliminată de eleva lui Cahill, deşi a avut 2 mingi de meci
ACUM 13 ORE