Ion Țiriac a vorbit despre legătura specială pe care o are cu cea mai bună tenismenă a României, dar și despre sezonul pe care l-a avut campioana de la Wimbledon. Țiriac a subliniat faptul că succesul româncei de la All England Club a reprezentat cea mai mare reușită, comparându-l cu cireașa de pe tort.
Magnatul român a mărturisit, de asemenea, că și-ar dori pentru Simona încă zece astfel de cireșe, semn că încrederea lui în potențialul româncei nu a scăzut nicio clipă în vederea sezonului viitor: “Simona Halep, că a câştigat Roland Garros-ul anul trecut, a fost o mare performanţă. Iar cu Wimbledon cred că şi-a pus cireaşa pe tort, să sperăm că mai are vreo 10 cireşe pe undeva prin buzunar. Cu asta rămâne. Eu nu sunt nici managerul ei, că nu aş fi avut timp pentru treaba asta, nici antrenorul ei, iar eu eram un pic mai strict în relaţiile mele cu jucătorii decât cred că Simona ar fi putut suporta”.

Ion Țiriac a vorbit despre legătura pe care o are cu Simona Halep

Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
IERI LA 08:24
"Simona Halep e un lucru pe care România nu l-a mai avut. Grand Slam-uri am mai avut, iar domnul monstru Năstase există. Nu poţi să ignori un om care a avut 7 Grand Slam-uri, plus 5 Masters-uri şi aşa mai departe. Noi uităm cine a fost Ilie Năstase. Noi uităm şi că România a mai avut şi trei finale de Cupa Davis”, a mai spus Țiriac.
Țiriac a mai vorbit, de asemenea, despre relația specială pe care o are cu marea noastră campioană. Chiar dacă ar putea părea că o ceartă, Ion Țiriac susține că nu se întâmplă asta: “Eu nu o cert absolut deloc, iar Simona Halep, atunci când vrea să asculte de cineva, eu cred că se uită în oglindă şi ascultă de ceea ce spune mintea ei şi probabil că are dreptate. E viaţa ei, e cariera ei şi ea trebuie să se descurce cu treaba asta. Eu cred că a făcut o performanţă care este uluitoare, uluitoare şi cred că din cauze oarecum obiective nu a putut să facă tot ce se putea face. Din punct de vedere fizic, ea nu are atât cât are din punct de vedere psihic voinţa şi pentru treaba asta din când în când mai suferă”.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
18/09/2021 LA 21:17
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
18/09/2021 LA 20:45