Ion Țiriac, al doilea cel mai bogat român, a venit în sprijinul a 520 de familii din Madrid, Spania, cea mai afectată țară din Europa de pandemia de coronavirus. Potrivit Soy-de.com, Ion Țiriac, prin intermediul fundației sale, a oferit pachete de hrană care să le ajungă locuitorilor cartierului Usera pe timp de o lună. Valoarea totală a donațiilor magnatului român se ridică la peste 2 milioane de euro.
Cu doar cinci zile înainte de Paște, Țiriac a făcut același lucru și pentru mai multe familii din România. Miliardarul a oferit pachete cu alimente pentru familiile nevoiașe din comuna Alexandru cel Bun. Împreună cu autoritățile locale, Țiriac a oferit pachete cu apă, cartofi, mâncăruri de Paște și măști de protecție către 96 de persoane cu vârste de peste 65 de ani, care stau singure și nu beneficiază de vreun venit. Per total, omul de afaceri a oferit 3,5 tone de alimente.

Țiriac a coborât pe locul 2 în topul miliardarilor români

Tenis
Ion Țiriac, al 3-lea cel mai bogat român, despre singurul regret pe care-l are, la 82 de ani
23/12/2021 LA 17:21
Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Fostul mare tenismen, care organizează anual turneul de la Madrid, a fost detronat de către Daniel Dines, fondatorul companiei UiPath.Cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, Ion Țiriac a fost poziționat în topul miliardarilor lumii pe locul 2.276 în topul realizat de către Hurun Report, din China.
Între timp, Țiriac a fost detronat de către Daniel Dines (47 de ani), fondatorul companiei UiPath, a cărui avere este estimată la 1,4 miliarde de dolari. Anul trecut, acesta era prezentat de revista Forbes drept primul miliardar din afaceri cu roboți software.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Veste excelentă! Ion Țiriac plănuiește un turneu ATP la București
18/12/2021 LA 10:03
Mutua Madrid Open
Suma impresionantă pentru care Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid
11/12/2021 LA 09:36