Ion Țiriac, în vârstă de 81 de ani, este depășit doar de Michael Jordan în topul celor mai bogați foști sportivi, potrivit Forbes. Fostul tenismen român are o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari. Pe primul loc în această ierarhie se află fostul mare bachetbalist american Michael Jordan, cu 2.2 miliarde de dolari.
Tiger Woods completează podiumul și se clasează astfel pe locul 3. Celebrul jucător de golf are o avere estimată la 740 de milioane de dolari. În clasament au mai intrat fostul baschetbalist Magic Johnson și Michael Schumacher, ambii cu câte 600 de milioane de dolari.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român

Tenis
Ion Țiriac, al 3-lea cel mai bogat român, despre singurul regret pe care-l are, la 82 de ani
23/12/2021 LA 17:21
Cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, Ion Țiriac a fost poziționat în urmă cu câteva luni în topul miliardarilor lumii pe locul 2.276 în topul realizat de către Hurun Report, din China. Țiriac a fost detronat de către românul Daniel Dines , fondatorul companiei UiPath, a cărui avere este estimată la 1,4 miliarde de dolari. Anul trecut, acesta era prezentat de revista Forbes drept primul miliardar din afaceri cu roboți software.
UiPath este specializată în tehnologia automatizării sau creării de roboți care înlocuiesc forță de muncă umană. Daniel povestește că a ajuns la această performanță alături de echipa sa: "Bill Gates obișnuia să vorbească la Microsoft despre un computer pentru fiecare casă. Eu vreau un robot pentru fiecare persoană. Secretul creșterii rapide este că am avut un fundament bun, o tehnologie bună care a răspuns la nevoile pieței. Pe lângă acest lucru, dezvoltarea atât de rapidă are de-a face cu abordarea, cu mentalitatea – noi am crezut cu tărie că putem fi lider global", a spus Dines, care deține doar 20% din companie, citat de substantial.ro.
Tenis
Veste excelentă! Ion Țiriac plănuiește un turneu ATP la București
18/12/2021 LA 10:03
Mutua Madrid Open
Suma impresionantă pentru care Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid
11/12/2021 LA 09:36