România va organiza peste o săptămână un nou turneu WTA în circuitul mondial. Transylvania Open se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 23-31 octombrie, iar la start se regăsesc câteva nume uriașe din tenisul mondial feminin. Este vorba despre Simona Halep, Garbine Muguruza sau Emma Răducanu.
Totuși, fanii tenisului din România pot privi cu încredere spre viitor. După ce Bucharest Open a fost mutat din capitala României, Ion Țiriac vrea să organizeze un turneu ATP la București. Vestea cea mare a fost făcută publică de managerul de comunicare al Simonei Halep, care a spus că Țiriac își dorește foartea mult organizarea unui astfel de turneu la București.
Tenis
Super-lovitura pe care o pregătește Ion Țiriac: "E turneul meu, din 2024 va fi la București!"
18/09/2022 LA 16:45

Mai multe turnee de tenis anunțate în România, după Transylvania Open

Cosmin Hodor, fost director al BRD Năstase-Țiriac Trophy din București, turneul ATP disputat la Arenele BNR, a făcut anunțul:"Domnul Țiriac își dorește foarte mult să aducă un turneu ATP la București. Cel mai probabil va fi pe zgură, înainte de Roland Garros (n.r: turneul de Mare Șlem care se desfășoară în ultima săptămână din mai și prima săptămână din iunie). Rămâne de văzut dacă se va putea la anul sau peste doi ani. Va fi organizat în zona Otopeni. Domnul Țiriac își dorește neapărat un nou turneu ATP la București", a fost declarația lui Hodor pentru Digi Sport.
Licența turneului care s-a desfășurat pentru mult timp la București s-a mutat în ultimii ani în Ungaria la Budapesta și la Belgrad în Serbia, acolo unde s-a și desfășurat în acest sezon. 2016 este ultimul an în care a avut loc în capitala României Năstase-Țiriac Trophy, câștigat atunci de Fernando Verdasco. Mai apoi, în București a avut loc un turneu WTA în aceeași locație.
Tenis
Ion Țiriac a intervenit peste un reporter care a spus că Serena Williams e cea mai mare campioană
11/09/2022 LA 18:40
Tenis
Țiriac și "pariul" din tenisul mondial masculin! Omul de afaceri a dat verdictul: "Va fi numărul 1"
16/06/2022 LA 17:39