Coborât recent pe locul 2 în topul celor mai bogați români, Țiriac n-a vrut să riște în vreun moment să contracteze virusul Covid-19, motiv pentru care a plecat departe de București, tocmai în județul Bihor, potrivit evz.ro. Acolo, miliardarul se bucură de o reședință luxoasă, amplasastă pe un teren extins, unde, pe vremuri, fostul sportiv mergea la vânătoare.
Izolat la Balc, Ion Țiriac petrece timpul cu plimbări lungi de-a lungul domeniului său și ține legătura cu apropiații lui la telefon. Bineînțeles, miliardarul este supravegheat nonstop de 2 persoane și, în același timp, poartă un dispozitiv de protecție. De asemenea, pentru a fi sigur că este sănătos, Țiriac recurge săptămânal la teste pentru Covid-19, deși în incinta casei sale nu intră nicio persoană străină.
Inițial, în presă s-a vorbit despre o posibilă plecare a lui Țiriac pe continentul african, în Namibia. Decizia ar fi fost influențată chiar de fiul miliardarului, Ion Ion Țiriac, care i-a ales tatălui său o destinație specială, la o altitudine de 2.500 metri.
Rakuten Japan Open Tennis Championships
Taylor Fritz e în optimi la Tokyo! Americanul, victorie în 3 seturi cu James Duckworth
ACUM 4 MINUTE

Țiriac nu mai este cel mai bogat român

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român, fostul mare tenismen care organizează anual turneul de la Madrid fiind detronat de către Daniel Dines, fondatorul companiei UiPath.
Cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, Ion Țiriac a fost poziționat în topul miliardarilor lumii pe locul 2.276 în topul realizat de către Hurun Report, din China.
Între timp, Țiriac a fost detronat de către Daniel Dines (47 de ani), fondatorul companiei UiPath, a cărui avere este estimată la 1,4 miliarde de dolari. Anul trecut, acesta era prezentat de revista Forbes drept primul miliardar din afaceri cu roboți software.
Chiar dacă Țiriac nu mai este cel mai bogat român, veniturile sale continuă să crească de la an la an, grație acțiunilor deținute în cadrul companiei Allianz Țiriac. Conform economica.net, în 2019 compania a înregistrat pentru al treilea an consevutiv un profit de peste 130 milioane de lei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Astana Open
Goffin nu a rezistat după ce l-a eliminat pe Alcaraz! Belgianul, eliminat la Asta Open de Mannarino
ACUM 7 MINUTE
Astana Open
Novak Djokovic, calificare en-fanfare în optimi la Astana Open! A cedat doar 2 game-uri cu Garin
ACUM 16 MINUTE