Fostul jucător de tenis Ion Ţiriac, a afirmat, sâmbătă, că Simona Halep poate reintra în Top 20 mondial, dacă va continua pregătirea de 6 ore pe zi şi dacă va face o recuperare fizică precum handbalista Cristina Neagu: "Dacă într-adevăr face acele şase ore pe zi şi îşi face rectificările sau fizicul, exact cum a făcut Neagu, atunci când a trebui să facă refacerea, totul este posibil. Am văzut patru jocuri ale ei, amestecate cu de toate, cu mingi frumoase, dar şi cu nişte greşeli destul de rudimentare", a declarat Ţiriac.
Fostul lider mondial Simona Halep, ocupă în acest moment locul 21 în clasamentul WTA. Omul de afaceri Ion Ţiriac a participat sâmbătă la lansarea FOR Tennis Summer Camp 2022, un program de iniţiere gratuită pentru 50 de copii cu vârste între 4 şi 8 ani, pe cele două terenuri de tenis existente în acest moment la Complexul Sportiv Ion Ţiriac din Sectorul 2.
CITEȘTE ȘI:
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 17 ORE

Ion Țiriac crede că Simona Halep poate reveni în elita tenisului mondial

Din păcate, Simona Halep a fost eliminată încă din turul al doilea la turneul de la Roma, după ce a cedat cu scorul de 6-7, 3-6 în fața americancei Danielle Collins. Acum, marea noastră campioană se pregătește pentru participarea la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros (22 mai – 5 iunie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player).
Simona Halep va avea la dispoziție săptămâna viitoare pentru antrenamente, pentru a atinge forma optimă pentru zgura pariziană, acolo unde a disputat 3 finale și a cucerit un titlu, în 2018, după o finală memorabilă cu Sloane Stephens. Simona Halep nu a putut fi prezentă la ediția de anul trecut a turneului de la Roland Garros din cauza unei accidentări.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
ACUM O ZI
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
IERI LA 18:22