Fostul jucător de tenis Ion Ţiriac, a afirmat, sâmbătă, că Simona Halep poate reintra în Top 20 mondial, dacă va continua pregătirea de 6 ore pe zi şi dacă va face o recuperare fizică precum handbalista Cristina Neagu: "Dacă într-adevăr face acele şase ore pe zi şi îşi face rectificările sau fizicul, exact cum a făcut Neagu, atunci când a trebui să facă refacerea, totul este posibil. Am văzut patru jocuri ale ei, amestecate cu de toate, cu mingi frumoase, dar şi cu nişte greşeli destul de rudimentare", a declarat Ţiriac.
Fostul lider mondial Simona Halep, ocupă în acest moment locul 21 în clasamentul WTA. Omul de afaceri Ion Ţiriac a participat sâmbătă la lansarea FOR Tennis Summer Camp 2022, un program de iniţiere gratuită pentru 50 de copii cu vârste între 4 şi 8 ani, pe cele două terenuri de tenis existente în acest moment la Complexul Sportiv Ion Ţiriac din Sectorul 2.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Super-computerul de predicții al Wimbledon a dat verdictul! Cine câștigă duelul Halep - Badosa
ACUM 2 ORE

Ion Țiriac crede că Simona Halep poate reveni în elita tenisului mondial

Din păcate, Simona Halep a fost eliminată încă din turul al doilea la turneul de la Roma, după ce a cedat cu scorul de 6-7, 3-6 în fața americancei Danielle Collins. Acum, marea noastră campioană se pregătește pentru participarea la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros (22 mai – 5 iunie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player).
Simona Halep va avea la dispoziție săptămâna viitoare pentru antrenamente, pentru a atinge forma optimă pentru zgura pariziană, acolo unde a disputat 3 finale și a cucerit un titlu, în 2018, după o finală memorabilă cu Sloane Stephens. Simona Halep nu a putut fi prezentă la ediția de anul trecut a turneului de la Roland Garros din cauza unei accidentări.
Wimbledon
Simona Halep, a doua favorită la câștigarea Wimbledon! Jabeur, singura jucătoare mai bine cotată
ACUM 4 ORE
Wimbledon
Simona Halep - Paula Badosa LIVE TEXT, în optimile de la Wimbledon, LIVE pe Eurosport 2, ora 17:30
ACUM 7 ORE