După ce a fost la un pas de optimi la Miami, Irina Begu continuă să impresioneze, de această dată pe zgură. Românca a făcut imediat tranziția de la hard la suprafața roșie și nu pare să aibă vreo problemă.
După un succes în minimum de seturi în manșa inaugurală de la Charleston, cu Wang Xin, Begu nu a cedat vreo manșă nici cu Ajla Tomljanovic. Irina a fost la comanda meciului cu ocupanta locului 39 în ierarhia WTA încă din start, reușind breakul devreme. Cu 4 ași reușiți, sportiva noastră a impresionat pe primul serviciu, câștigând 70% din punctele jucate cu a doua minge.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros
ACUM 21 MINUTE
JUCĂTOAREA CARE NU ȘTIE SĂ PIARDĂ, REZULTATE UIMITOARE. SINGURA SPORTIVĂ DIN CIRCUIT FĂRĂ ÎNFRÂNGERE ÎN 2022

Begu - Jabeur/Navarro, în sferturi, la Charleston

În sferturile de finală ale competiției, Begu o va întâlni pe învingătoarea partidei Ons Jabeur - Emma Navarro, dispută întreruptă în primul set din cauza ploii.
Tunisianca, numărul 10 mondial, e mare favorită, iar Irina nu are amintiri prea plăcute cu ea. În singura întâlnire directă, pe zgura de la București, în 2018, Jabeur s-a impus cu un categoric 6-2, 6-1.
Cu un succes în sferturi la Charleston, Irina Begu va urca, în mod normal, între primele 50 din lume, cea mai bună poziție din ultimii 4 ani.
Tenis
Roger Federer, inspirat de revenirea lui Rafael Nadal: "Vorbim din când în când la telefon"
ACUM O ORĂ
Roland Garros
Ce impact va avea programul de la Roland Garros? "E frumos pentru public, dificil pentru jucători"
ACUM 5 ORE