Irina Begu a revenit spectaculos după aproape 6 luni de pauză. Begu este deja în semifinale la Praga! Jucătoarea din București a avut o zi de vineri foarte agitată și după succesul foarte greu cu Kung din Elveția, 6-7 (3), 7-5, 7-6, a fost nevoită să joace și în sferturi. Partida cu Sara Sorribes Tormo a fost oprită de ploaie după primul set. Begu a câștigat cu 6-2.
Odihnită, Begu nu a mai fost la fel de concentrată. A pierdut primele două gameuri, a revenit la 2-2, dar nu mai avut forță de a se impune. Jucătoarea din Spania a câștigat setul secund cu 6-4.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM 3 ORE
Setul trei a început echilibrat, dar Irina a dat dovadă de rezistență și inspirație. Breakul din gameul 4 a rămas fără răspuns și Irina Begu a reușit să se califice în semifinală după 6-2 în decisiv.

Semifinala românescă la Praga

Viitoare adversară pentru Begu este Simona Halep, numărul 2 mondial. Numărul 82 mondial, Begu n-a mai jucat o finală în WTA de trei ani. În 2017, Irina a învins-o la București pe Julia Georges. Peste 11 zile, Irina Begu împlinește 30 de ani.
În cealaltă semifinală a turneului din Cehia se vor întâlni Elise Mertens. numărul 3 WTA și Kristina Pliskova.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 4 ORE
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43