Irina Begu a revenit spectaculos după aproape 6 luni de pauză. Begu este deja în semifinale la Praga! Jucătoarea din București a avut o zi de vineri foarte agitată și după succesul foarte greu cu Kung din Elveția, 6-7 (3), 7-5, 7-6, a fost nevoită să joace și în sferturi. Partida cu Sara Sorribes Tormo a fost oprită de ploaie după primul set. Begu a câștigat cu 6-2.
Odihnită, Begu nu a mai fost la fel de concentrată. A pierdut primele două gameuri, a revenit la 2-2, dar nu mai avut forță de a se impune. Jucătoarea din Spania a câștigat setul secund cu 6-4.
Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
IERI LA 13:53
Setul trei a început echilibrat, dar Irina a dat dovadă de rezistență și inspirație. Breakul din gameul 4 a rămas fără răspuns și Irina Begu a reușit să se califice în semifinală după 6-2 în decisiv.

Semifinala românescă la Praga

Viitoare adversară pentru Begu este Simona Halep, numărul 2 mondial. Numărul 82 mondial, Begu n-a mai jucat o finală în WTA de trei ani. În 2017, Irina a învins-o la București pe Julia Georges. Peste 11 zile, Irina Begu împlinește 30 de ani.
În cealaltă semifinală a turneului din Cehia se vor întâlni Elise Mertens. numărul 3 WTA și Kristina Pliskova.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
IERI LA 07:36
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
26/01/2022 LA 18:22