Irina Begu, ocupanta locului 115 WTA, s-a calificat în semifinale la Szekesfehervar, turneu ITF organizat în Ungaria, după ce a învins-o în minimul de seturi pe adversara din sferturile de finală, slovaca Rebecca Sramkova, locul 173 WTA, scor 6-1, 6-3, la capătul unui meci a durat o oră și 26 de minute de joc.
Begu, favorita numărul doi la turneul din Ungaria, a primit o mulțime de șanse pe serviciul advers și a profitat de ele de fiecare dată, convertind prima minge de meci avută. Adversara ei din Slovacia, Sramkova, și-a făcut serviciul în acest meci de doar două ori, în manșa secundă.

Irina Begu luptă pentru un loc în finala de la Szekesfehervar

Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 23 MINUTE
În penultimul act al competiției din Ungaria, Irina Begu o va întâlni pe câștigătoarea dintre Nicoleta Dascălu (locul 391 WTA) și Kararzyna Kawa, din Polonia (locul 126 WTA). Cea din urmă este favorita numărul patru pe tabloul principal din Ungaria. România mai are o reprezentantă în sferturile de finală prin prezența Irinei Bara (188 WTA) pe tablou. Ea o va înfrunta pe principala favorită a turneului, Danka Kovinic, din Muntenegru (105 WTA).
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 8 ORE
Australian Open
Australian Open 2022: programul de miercuri. La cât joacă Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse
IERI LA 06:02