Tenis

Ironicul Nick Kyrgios, lecții pentru Djokovic, Thiem, Zverev și Becker: "Vreo întrebare, băieți?"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Nick Kyrgios ärgert sich über seine Kollegen

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
11/07/2020 la 11:20

Nick Kyrgios nu are de gând să se oprească din a hrăni conflicul pe care l-a creat cu Novak Djokovic, Dominic Thiem, Alexander Zverev și Boris Becker.

Ajuns până pe locul 40 ATP, Nick Kyrgios a devenit în ultma vreme un fel de "avocat al poporului" în tenis și critică fiecare mișcare greșită a sportivilor pe timpul pandemiei de coronavirus. Ultima "victimă" a tenismenului austrlian a fost Dominic Thiem. Austriacul este cel care îi sugerase lui Kyrgios să se uite mai bine la propriile greșeli în loc să îl critice pe Novak Djokovic după evenimentul transformat într-un fiasco, Adria Tour.

”Despre ce vorbești? Greșeli precum să rup o rachetă? Să înjur? Să nu-mi mai dau interesul în unele meciuri? Adică ceea ce face toată lumea la un moment dat”, a scris Kyrgios pe contul său de Twitter, în replica pentru Thiem. ”Niciunul dintre voi nu aveți nivelul intelectual pentru a înțelege ce vreau sp spun. Eu încerc să-i fac să-și asume responsabilitatea”, a continuat australianul.

Tenis

Nick Kyrgios, un nou derapaj pe social media: "Coric, ai pietre în cap? 0 intelect!"

30/07/2020 LA 05:38

Nick Kyrgios le oferă lecții lui Djokovic, Thiem, Zverev și Becker

Australianul este fără îndoială unul dintre cei mai talentați tenismeni la capitolul său de vârstă, însă dezinteresul pentru joc l-a constat scump de-a lungul timpului. Acum, pare că Nick Kyrgios și-a găsit cu adevărat menirea, aceea de profesor. Australianul nu a ratat nicio șansă în a le demonstra sportivilor amintiți anterior cât de mult greșesc în contextul pandemiei de coronavirus.

Astfel, Nick s-a hotărât că trebuie să facă mai mult decât să-i critice și jignească pe cei patru mari tenismeni, așa că s-a fotografiat purtând mască. El nu s-a oprit aici și le-a transmis un mesaj lui Djokovic, Thiem, Zverev și Becker: “Aveți vreo întrebare, băieți? #Djokovic #Zverev #Thiem #IdiotuldeBecker”. Cel mai aprins conflict, fără doar și poate, l-a avut cu Boris Becker. Fostul tenismen german s-a luat la ceartă cu Kyrgios pe Twitter, iar conflictul a degenerat și s-a transformat într-un scandal uriaș.

Tenis

Nadal și Djokovic vor juca la Cincinnati înainte de US Open. Alte nume mari care vor fi prezente

29/07/2020 LA 16:27
Tenis

După ce l-a criticat pe Novak Djokovic, Nick Kyrgios a încălcat și el regulile de distanțare fizică

25/07/2020 LA 09:56
Subiecte asemănătoare
TenisNovak DjokovicDominic ThiemNick KyrgiosMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol