Ajuns până pe locul 40 ATP, Nick Kyrgios a devenit în ultma vreme un fel de "avocat al poporului" în tenis și critică fiecare mișcare greșită a sportivilor pe timpul pandemiei de coronavirus. Ultima "victimă" a tenismenului austrlian a fost Dominic Thiem. Austriacul este cel care îi sugerase lui Kyrgios să se uite mai bine la propriile greșeli în loc să îl critice pe Novak Djokovic după evenimentul transformat într-un fiasco, Adria Tour.
”Despre ce vorbești? Greșeli precum să rup o rachetă? Să înjur? Să nu-mi mai dau interesul în unele meciuri? Adică ceea ce face toată lumea la un moment dat”, a scris Kyrgios pe contul său de Twitter, în replica pentru Thiem. ”Niciunul dintre voi nu aveți nivelul intelectual pentru a înțelege ce vreau sp spun. Eu încerc să-i fac să-și asume responsabilitatea”, a continuat australianul.

Nick Kyrgios le oferă lecții lui Djokovic, Thiem, Zverev și Becker

Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
ACUM 8 ORE
Australianul este fără îndoială unul dintre cei mai talentați tenismeni la capitolul său de vârstă, însă dezinteresul pentru joc l-a constat scump de-a lungul timpului. Acum, pare că Nick Kyrgios și-a găsit cu adevărat menirea, aceea de profesor. Australianul nu a ratat nicio șansă în a le demonstra sportivilor amintiți anterior cât de mult greșesc în contextul pandemiei de coronavirus.
Astfel, Nick s-a hotărât că trebuie să facă mai mult decât să-i critice și jignească pe cei patru mari tenismeni, așa că s-a fotografiat purtând mască. El nu s-a oprit aici și le-a transmis un mesaj lui Djokovic, Thiem, Zverev și Becker: “Aveți vreo întrebare, băieți? #Djokovic #Zverev #Thiem #IdiotuldeBecker”. Cel mai aprins conflict, fără doar și poate, l-a avut cu Boris Becker. Fostul tenismen german s-a luat la ceartă cu Kyrgios pe Twitter, iar conflictul a degenerat și s-a transformat într-un scandal uriaș.
https://i.eurosport.com/2020/07/11/2848368.jpg
Tenis
Nick Kyrgios s-au autoproclamat "cel mai bun antrenor" al anului 2022! Argumentele australianului
01/12/2022 LA 12:13
Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
01/12/2022 LA 11:27