Roland Garros a fost amânat pentru luna septembrie, Wimbledonul a fost anulat! Niciun turneu nu va mai avea loc până pe 13 iulie: ATP a amânat turneele 's-Hertogenbosch, Stuttgart, London-Queen's, Halle, Mallorca și Eastbourne, în timp ce WTA va reprograma 's-Hertogenbosch, Nottingham, Birmingham, Berlin, Eastbourne și Bad Homburg.
Însă există semne de întrebare legate de posibilitatea ca sezonul să poată fi reluat în vară, iar organizatorii de la Australian Open deja fac calcule pentru modul în care se va putea desfășura turneul în ianuarie 2021.

"Tenisul e diferit"

Tenis
"Am motivație 0! Nu știu de ce mă mai antrenez". Dezvăluirea uneia dintre cele mai mari tenismene
08/04/2020 LA 09:37
John Isner se teme că vor trece luni bune până când jucătorii de tenis vor putea să revină pe teren din cauza crizei globale cauzată de pandemia de COVID-19.
Este cu siguranță diferit pentru tenis față de celelalte sporturi. Aceasta este opinia mea, sper să mă înșel, dar simt că tenisul va fi unul dintre ultimele sporturi care va reîncepe pentru că este internațional. Este o situație dificilă pentru orice este organizator la primul turneu care va avea loc după pandemie, oricând lucrurile vor fi din nou sub control. Țările și orașele vor avea legi diferite legate de cine poate intra în țară și cine poate concura
Este un mare semn de întrebare pentru tenis în acest moment, fără îndoială. Este o problemă pentru că turneele noastre sunt răspândite în toată lumea
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Tot ce trebuie să știi despre Indian Wells, "al cincilea" turneu de Grand Slam al anului
03/10/2021 LA 13:03
Laver Cup
Laver Cup | Europa conduce cu 11-1, după o zi fantastică!
24/09/2021 LA 20:06