Federaţia italiană de tenis vrea cu orice preț să organizeze anul acesta turneul de la Roma, preşedintele Angelo Binaghi precizând, printe posibilele luni de disputare, septembrie, octombrie, noiembrie şi chiar decembrie. Într-un interviu acordat Corriere della Sera, Binaghi a afirmat că turneul din Roma ar putea face parte din "noul sezon de zgură", creat prin mutarea turneului de la Roland Garros în septembrie, sau s-ar putea juca indoor, la Cagliari sau Milano şi Torino, în noiembrie sau decembrie.
Dacă nu se va putea juca pe zgură, la Foro Italico, atunci turneul ar putea avea loc pe suprafaţă rapidă. "La Cagliari, în noiembrie. Sau la Milano, pe suprafaţă rapidă, în decembrie. Poate va fi nevoie să separăm turneul masculin de cel feminin, unii la Milano, alţii la Torino, cu finala în acelaşi loc. Dar pentru a putea juca Internaţionalele Italiei, sunt chiar pregătit să accept meciuri cu porţile închise", a spus el.

Italia nu ia în calcul să piardă evenimente sportive din cauza pandemiei

Australian Open
Iga Swiatek, discurs de mare campioană, după eliminarea de la Australian Open: "Aștept finala!"
ACUM 7 MINUTE
Binaghi a pus ochii şi pe intervalul Turneului Campionilor, în cazul în care acesta nu va putea avea loc la O2 Arena din Londra. "Dacă Londra nu va ieşi din criza de sănătate la timp, vom profita", a spus el. Şeful federaţiei şi-a imagimat şi cum va fi tenisul post-pandemie: "Jucătorii îşi vor lua mingile şi prosoapele şi vor trebui să vină cu un anturaj redus. Publicul va intra şi va pleca în ordinea sectoarelor şi va exista un loc gol lângă fiecare spectator. Vor fi necesare măşti şi gel hidro-alcoolic pentru toată lumea. Pentru sportivi, tenisul este cel mai sigur sport din această perioadă. Nu este un sport de echipă, nici un sport de contact. Tenisul trebuie să repornească cât mai repede posibil".
https://i.eurosport.com/2019/04/11/2563294.jpg
Internazionali d'Italia era programat între 11 şi 17 mai. ATP şi WTA au hotărât suspendarea turneelor de tenis până la 13 iulie, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a venit imediat după anunţul anulării turneului de la Wimbledon (29 iunie - 12 iulie), al treilea Grand Slam al anului. Turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, a fost mutat din perioada 24 mai - 7 iunie în intervalul 20 septembrie - 4 octombrie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
LIVEBLOG | Berrettini-Nadal și Tsitsipas-Medvedev, semifinalele Australian Open 2022
ACUM 4 ORE
Tenis
Cine este cel mai bun din istorie? John McEnroe are o dorință ciudată pentru "The Big 3"
ACUM 4 ORE