Novak Djokovic a cucerit de curând Australian Open pentru a opta oară în carieră după ce l-a învins pe Dominic Thiem în finala competiției de la Melbourne. Campionul sârb i-ar putea în curând prinde pe Rafael Nadal și Roger Federer la capitolul titluri de Grand Slam câștigate în întreaga carieră. În acest moment, sârbul are 17 turnee majore, în timp ce Nadal are 19, iar Federer este cel mai titrat jucător din istorie, cu 20 de titluri majore.
Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, este de părere că elevul lui este deja cel mai bun din istorie, chiar dacă mai are de câștigat trei titluri de câștigat pentru a-l prinde pe elvețian. În plus, el este singurul jucător de tenis care a cucerit toate cele nouă turnee Masters 1000.

Ivanisevic, despre măreția elevului lui, Novak Djokovic

Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
ACUM O ZI
Am spus-o, o mai repet, Nole este deja cel mai bun din toate timpurile. Când este prezent, pregătit și sătătos, atunci nu este nimeni mai bun decât el. La ce se vor uita oamenii la finalul carierei lor va fi decis atunci, dar cred că Novak va fi cel mai bun la toate categoriile relevante. Nu cred că Novak va mai juca pentru alți cinci ani, deși ar putea foarte bine să facă asta. Îi va doborî cel mai probabil recordul lui Federer la numărul de săptămâni petrecute pe locul 1 după US Open și recordul pentru cele mai multe turnee de Grand Slam anul viitor. Ar putea să facă asta încă de anul acesta.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
IERI LA 12:36
US Open
"Sfârșitul unei ere!" Verdictul lui Woodbridge privind carierele lui Djokovic, Nadal și Federer
16/09/2021 LA 05:16