Novak Djokovic a cucerit de curând Australian Open pentru a opta oară în carieră după ce l-a învins pe Dominic Thiem în finala competiției de la Melbourne. Campionul sârb i-ar putea în curând prinde pe Rafael Nadal și Roger Federer la capitolul titluri de Grand Slam câștigate în întreaga carieră. În acest moment, sârbul are 17 turnee majore, în timp ce Nadal are 19, iar Federer este cel mai titrat jucător din istorie, cu 20 de titluri majore.
Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, este de părere că elevul lui este deja cel mai bun din istorie, chiar dacă mai are de câștigat trei titluri de câștigat pentru a-l prinde pe elvețian. În plus, el este singurul jucător de tenis care a cucerit toate cele nouă turnee Masters 1000.

Ivanisevic, despre măreția elevului lui, Novak Djokovic

Tenis
Veste teribilă pentru Novak Djokovic! 2022 se anunţă cel mai greu an al carierei
ACUM 20 ORE
Am spus-o, o mai repet, Nole este deja cel mai bun din toate timpurile. Când este prezent, pregătit și sătătos, atunci nu este nimeni mai bun decât el. La ce se vor uita oamenii la finalul carierei lor va fi decis atunci, dar cred că Novak va fi cel mai bun la toate categoriile relevante. Nu cred că Novak va mai juca pentru alți cinci ani, deși ar putea foarte bine să facă asta. Îi va doborî cel mai probabil recordul lui Federer la numărul de săptămâni petrecute pe locul 1 după US Open și recordul pentru cele mai multe turnee de Grand Slam anul viitor. Ar putea să facă asta încă de anul acesta.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
McEnroe a dat verdictul! Cine crede că e vinovat în conflictul Djokovic - guvernul australian
ACUM O ZI
Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
IERI LA 10:38