Sorana Cîrstea (37 WTA) a fost eliminată astăzi de Anett Kontaveit (30 WTA), în primul tur al turneului WTA 500 de la Ostrava, scor 4-6, 4-6.
Sorana Cîrstea nu a început deloc bine meciul, pierzând pe propriul serviciu încă din game-ul de debut al partidei, fără să câștige vreun punct. Sportiva din România nu a restabilit imediat egalitatea, reușind un rebreak în game-ul următor. Scenariul s-a repetat și câteva game-uri mai târziu, la scorul de 3-3, atunci când Sorana a avut un nou game slab pe propriul serviciu, dar a reușit să facă rebreak-ul game-ul următor, după un game maraton pe serviciul jucătoarei din Estonia. Din păcate pentru Sorana, la 4-4 a servit din nou slab, iar Kontaveit a profitat de break-ul obținut și a închis setul la 6-4.
Al doilea set a început exact la fel ca primul, cu servicii pierdute atât de Sorana, cât și de Kontaveit. În game-ul al treilea al setului, Kontaveit a făcut break-ul la 0 și s-a distanțat la 5-2, servind pentru partidă.
VTB Kremlin Cup
Campioana de la Moscova vine la Transylvania Open! Este pe o jumătate diferită de tablou cu Halep
IERI LA 12:43
Sorana a dat semnele unei reveniri mari în partidă, după ce a recuperat un break, iar la 4-5 pe serviciul lui Kontaveit a avut 3 mingi de break. Din păcate pentru Sorana Cîrstea, jucătoarea din Estonia a câștigat următoarele 5 puncte, asigurându-și calificarea în turul următor, acolo unde o va întâlni pe Paula Badosa (27 WTA).
Tenis
Emma Răducanu a sosit în România. Surpriza de care a avut parte
23/10/2021 LA 09:17
BNP Paribas Open
Sorana Cîrstea, peste 100 de puncte cu Elina Svitolina! Nu a fost însă suficient și pentru un succes
10/10/2021 LA 22:21