Din postura de lucky loser, Jaqueline Cristian s-a calificat în turul al doilea la turneul de 1000 de puncte de la Doha, după ce a trecut de favorita numărul 11, Elena Rybakina. Sportiva noastră s-a impus la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc, 6-4, 6-3.
În continaure, Cristian se va duela pentru un loc în optimile de finală cu Daria Kasatkina, care a trecut în primul tur de australianca Ajla Tomljanovic în 3 seturi. Jaqueline Cristian a pornit din calificări, însă a fost acolo învinsă de franțuzoaica Oceane Dodin. Ea a pătruns în turneu ca lucky loser și iată că profită la maxim de această șansă.
Miami Open
Gabriela Ruse s-a oprit după turul 2 la Miami, fiind eliminată de Elena Rybakina
25/03/2022 LA 18:38

Jaqueline Cristian merge în turul 2 la Doha, după o victorie mare cu Elena Rybakina

Din păcate, Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu au fost azi eliminate din turneu. Azi, mai devreme, în primul meci de pe terenul central, Simona Halep a fost eliminată în primul tur la turneul de la Doha, pe care l-a câștigat în 2014. Sportiva noastră a cedat în minimum de seturi în fața franțuzoaicei Caroline Garcia, beneficara unui wild card, cu scorul de 4-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 34 de minute de joc. Înaintea acestui duel, românca o învinsese pe Garcia de 7 ori.
În al doilea meci al zilei pe terenul central, Irina Begu, a 55-a jucătoare a lumii, a fost eliminată încă din turul inaugural la turneul de 1000 de puncte de la Doha, după ce a cedat în minimum de seturi în fața campioanei en-titre, Petra Kvitova. Cehoaica, dublă campioană de Grand Slam, s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1, la capătul unui meci care a durat mai puțin de o oră (56 de minute de joc).
Mai apoi, Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur la turneul de 1000 de puncte de la Doha. Sportiva noastră a cedat în fața favoritei numărul 5, Garbine Muguruza, cu scorul de (4) 6-7, 1-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 28 de minute de joc.
Tenis
Jaqueline Cristian a anunțat când va reveni pe teren, după accidentarea teribilă de la Doha
11/03/2022 LA 15:38
Tenis
Cât va lipsi Jaqueline Cristian de pe teren după accidentarea teribilă la genunchi! Mesajul tinerei
28/02/2022 LA 09:38