Învinsă în august de Krunic, la un turneu ITF din Spania, Jaqueline Cristian și-a luat astăzi revanșa în fața sportivei din Serbia. Nu a lăsat nimic la voia întâmplării și a servit extrem de sigur (doar 2 șanse de break oferite adversarei) pentru un succes facil, scor 6-4, 6-3.
Reprezentanta noastră a stat doar o oră și 20 de minute pe teren azi, etalând același joc solid ca în seturile 2 și 3 ale partidei din turul anterior, când a revenit de la 0-1 la seturi în fața Clarei Burel.
CITEȘTE ȘI:
Transylvania Open
Ana Bogdan, prima victorie românească de astăzi de la Transylvania Open
ACUM 8 ORE
PHILIPPOUSSIS A CÂȘTIGAT 7 MILIOANE€ DOAR DIN TENIS, DAR I-A SPART ÎN TIMP RECORD: "ATÂT DE RIDICOL ERAM"

Jaqueline Cristian, la un pas de TOP 100 WTA

Românca are garantat prin accederea în penultimul act un salt până pe locul 111 WTA, dar calificarea în ultimul act ar fi sinonimă cu intrarea între primele 100 de jucătoare ale lumii. Ar fi o premieră pentru sportiva de 23 de ani, dar o răsplată binemeritată, după un 2021 în care a avut rezultate foarte bune. Începând cu turneul de la St.Petersburg, din martie, Jaqueline a impresionat: acolo a învins-o pe fosta câștigătoare de Roland Garros, Jelena Ostapenko. Apoi, a ajuns în sferturi la Palermo, pentru ca cel mai bun rezultat de până acum să vină la Karlshruhe, unde a bifat o semifinală.
"Principalul obiectiv e său sănătoasă. Pentru că știu cât muncesc și e doar o chestiune de timp, dacă sunt aptă, până când voi ajunge acolo unde îmi doresc. Vreau să fiu mai bună cu fiecare zi care trece", a spus Jaqueline Cristian pentru siteul WTA, după succesul din runda anterioară, cu Clara Burel.
Pe româncă o așteaptă un duel cu Van Uytvanck, în penultimul act. Puternica belgiancă nu i-a dat vreo șansă în sferturi rusoaicei Gracheva, pe care a eliminat-o cu un dublu 6-4. Vom asista la un duel în premieră, cele două sportive neîntâlnindu-se până acum în circuitul WTA.
Transylvania Open
Simona Halep, "onorată" să fie idol pentru Emma Răducanu: "E super-drăguță! Am felicitat-o"
ACUM 10 ORE
Transylvania Open
Debut cu stângul pentru românce la Transylvania Open! Andreea Prisăcariu, eliminată în turul 1
ACUM 10 ORE