Getty Images

Jaqueline Cristian, în semifinale la ITF-ul de la Trnava. A cedat un singur game în sferturi

Jaqueline Cristian, în semifinale la ITF-ul de la Trnava. A cedat un singur game în sferturi

14/02/2020 la 13:41Actualizare 14/02/2020 la 13:43

Jaqueline Cristian a obținut o nouă victorie uimitoare după injecția de moral primită în Fed Cup în meciul cu Rusia.

Jaqueline Cristian, a patra favorită a competiției ITF de la Trnava, s-a calificat în semifinale după ce a învins-o pe austriaca Julia Grabher, locul 221 WTA (a șaptea favorită a turneului) scor 6-1, 6-0. Anterior, Cristian a trecut de Alexandra Cadanțu și Johana Markova.

Aflată pe locul 198 WTA în clasamentul oficial, Jaqueline Cristian are șansa odată cu acest turneu organizat în Slovacia să înceapă ascensiunea în circuitul feminin de tenis. Până în acest moment, Jaqueline a cedat un singur set la Trnava, în partida cu Johana Markova, însă nivelul de joc al sportivei noastre a crescut în mod considerabil în sferturile de finală, acolo unde a cedat un singur game.

În continuare, una dintre eroinele României în meciul cu Rusia din Fed Cup o va întâlni la Trnava pentru un loc în finala turneului pe câștigătoarea meciului dintre Kan (245 WTA) și Herdzelas (413 WTA).

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.