Câștigător a 4 titluri de Grand Slam, Jim Courier a declarat că îl vede în continuare favorit pe Rafael Nadal la Roland Garros, iar pe Novak Djokovic la celelalte trei turnee de Grand Slam. În acest moment, Federer, Nadal și Djokovic sunt la egalitate în privința titlurilor majore, fiecare având câte 20, ceea ce reprezintă un record absolut în tenisul masculin.
În 2021, Djokovic a câștigat trei titluri majore, sârbul având șansa la US Open să devină cel mai titrat tenismen din toate timpurile (ATP), numai că Nole a fost oprit de Daniil Medvedev din această cursă chiar în marea finală. De cealaltă parte, pentru Federer, ultimul triumf în turneele de Grand Slam a venit la Australian Open 2018.
Tenis
Nadal promite că Federer va reveni pe teren: "Sunt încrezător că ne veți vedea jucând împreună!"
ACUM 2 ORE

Jim Courier, despre ce se va întâmpla în 2022 în tenisul mondial masculin

Într-o conversație cu Tennis Channel, Courier a vorbit despre ce se va întâmpla în tenisul masculin anul viitor și l-a ales pe Nadal, de 13 ori campion la Roland Garros, drept marele favorit pentru ediția din 2022 a evenimentului: "Va fi interesant de văzut cum va răspunde Rafa. Cum va răspunde piciorul lui după o pauză atât de lungă? Încă este favorit la Roland Garros în opinia mea. Cred că acolo este ușir favorit în fața lui Novak, presupunând că amândoi sunt sănătoși și pregătiți pentru luptă", a spus Jim Courier.
În plus, Jim Courier și-a exprimat convingerea că Novak Djokovic este favoritul pentru a câștiga titlurile la Australian Open, Wimbledon și US Open în 2022. Americanul crede, totuși, că Alexander Zverev și Daniil Medvedev sunt aproape de nivelul sârbului pe terenurile dure, având în vedere îmbunătățirile lor.
"Novak este probabil favorit peste tot în afară de Roland Garros. La Wimbledon cu siguranță poate câștiga, dar pe terenurile dure cred că avantajul lui s-a redus dramatic, odată cu aparițiile lui Medvedev și Zverev. Cred că Rafa și Novak vor mai câștiga anul viitor câte un titlu major, pe Novak îl văd chiar cu două dacă merge la Melbourne. Totuși, nu e de neglijat faptul că acești tineri sunt înfometați de succes și au redus serios diferența dintre ei și titanii sportului alb", a mai spus Courier.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Casper Ruud a bifat prima victorie a carierei în fața lui Nadal! Ce "l-a încurcat" pe Rafa
IERI LA 15:52
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
27/11/2022 LA 19:54